Aeell Eylul41 bende 6 aylık doğum yaptım 1 kilo 350 gram bol bol ceviz fındık ve yumurta tüket her akşam sut iç sabah muhakkak sut iç tabi sen yapiyomusun desen ben şimdiki gebelikte azima lokma almadan midem bulanıyor
Eylul41 Aeell kilosu iyiymis masallah benim kizim 800 gramdi dediklerini yapacagim asiri mide bulantim var cok zor yiyorum lokmalar agzima büyüyor ama zorlada olsa yiyecegim
Aeell Eylul41 ben 6 aylık doğumda sınırsız yaptım bunları bide prilam kullaniyomusun mide bulantısı icin
Eylul41 Aeell yok daha doktora gidemedik yeni ogrendim gebeligimi 3 4 haftalik olmaliyim haftaya gelecek doktorda
Mervedezz Fatma96 yani bi de doğumdan iki gün önce kontrole gittiğimde 3100 gr dedi ona nazaran normal doğuma almışlar 😅daha 19 yaşında ilk doğumumdu trawma yaşttılar
Aeell Dilanee 17 hafta 3 günlük 200 gram dediler sürekli kusura mide bulantısı çok yoğun beslenemiyorm iyimi
Fatma96 Mervedezz normal diyorum bakalım ama herşeyden önce hayırlısı olsun sağlık olsun bana her türlü uyar bu saatten sonra 😅
Dilanee Aeell doktor iyi dediyse sorun yok benim ilk bi iki hafta mide bulantı onun dışında çok şükür hiç iştahsızlık kusma vs olmadığı için olabilir sağlıklı olsunlarda inşallah 🙏
merube Irmak154 meyve ye bnmki onde gidiyo bu hafta canim hep pasta borek istedi yedim ama suan gerginim
Irmak154 merube 10 günde 400 gram almış toparlamışız çok sevindim. İnşallah düzgün düzgün gider sonuna kadar🙏🏽