Gizemnuur55 Zehrazaras11 ay ne güzel ben geç kaldım biraz , peki doğum kanalına girmiş mi bebeğiniz ne durumdasınız ağrılarınıza falan iyi geldi mi ☺️
Gizemnuur55 Ebru_y eğer herşey yolunda giderse çok istiyorum normal doğurmayı , evet squatıda son haftalarda yapıcam inşallah ☺️
Zehrazaras11 Gizemnuur55 bas assagi zaten donmuştu bayadir kanala girmiş mi bilmiyorum bugünlerde insallah hastaneye gidicem
milaeqq Gizemnuur55 Oooo mis gibi bende de var 38+2’deyim bende squat, yüzme, yürüyüş, merdiven, soda ve sıcak duş son demlerini yaşayan annelere ilaaaçççç 🫠♥️
Gizemnuur55 milaeqq ay yüzmeyi o kadar istiyorum ki ama eşim çok pimpirikli İstanbul da yaşıyoruz denizler pistir enfeksiyon kaparsın diyor götürmüyor o kadar da seviyorum ki yüzmeyi benim yerime de yüzün 🥹 sona doğru tüm tuşlara basıyoruz valla 😂
milaeqq Gizemnuur55 Aynennn yeter ki çıksın şu bebekler içimizden 😂 Ben kendi sitemizin havunuzda yüzdüm tabii yönetime vs sorarak. Havuza ben de hiç girmedim doktorum girebilirsin dedi ama ben yine de girmedim ☺️ Yüzme terapi ama terapiiii ♥️♥️♥️
Ebru_y Gizemnuur55 haftayı unuttum ya baya oldu ilk cocuğu doğuralı😅ama iyi geliyo ben doğuma giderkende götürdüm ama aklıma bile gelmedi orda
Zehrazaras11 Gizemnuur55 ben 36 da başladım da bebeğim iri gelişimi önde 37 de de doğsa sıkıntı olmazdı o yüzden erken başlamış olabilirim