[silindi] Kocamananne karından solda olunca erkek diyorlar benim de bebeğim karından solda vajinal sağda bu durumda Ramzi teorisine göre erkek diyorlar ama tutmayan da dolu kişi var
Ogretmen_17 97-Mucize bu kadar erken hiç beklemiyordum 😅 net değil ama erkeğe benziyor dedi doktorum. Şaşırdım ben de
Ogretmen_17 Patito__ yaa çok şaşırdım 😊 muhtemelen benimki de erkek o zaman. Doktor söyleyebildiğine göre
Patito__ Ogretmen_17 yine kesin gozuyle bakmayin bence detayliya kadr hatta en yuksek ihtimal zamani dogum :)
[silindi] 97-Mucize aslında yanlış bilgi çünkü doktor karnıma bastırdıkça kese fasülye oluyor serbest bıraktıkça yuvarlak oluyor
97-Mucize [silindi] tabikide hepsi tahmin bence de ama çok merak ettim bende ne zaman cinsiyet postu görsem girip bakıyorum öyle dikkat ettim tahmin edip de bilen arkadaşlar genelde ona göre söylüyor sanırım
Minikprensinannesiiiii Ogretmen_17 aynı benim bebeğimin ultrason resmine benziyor şuan 19+5 deyiz cinsiyeti de erkek canım ilk oğlumda da böyleydi ultrason da
Ogretmen_17 Minikprensinannesiiiii o zaman erkek canım benim bebeğim de. Doktor emin olmasa söylemezdi diye düşünüyorum
Minikprensinannesiiiii Ogretmen_17 Rabbim inşallah sağliklısını nasip etsin canım gönlüne göre versin inşallah 🤲🌺
aydinecemm Ogretmen_17 evet bende devlet hastanesinde 10 haftalıkken öğrenmiştim erkek olduğunu :)) birazda doktorun tecrübesinden kaynaklı olabiliyor
97-Mucize aydinecemm inşallah bende erken öğrenirim insan çok sabırsızlanıyor. Beni de 1 ay sonra ikili taramaya çağırdı o zaman 11 12 hafta olmuş olur.