Ogretmen_17 Caglacolak5237 anladım öyle tahmin etti o zaman çünkü görünür hiçbir şey yoktu daha çok küçük
Minikprensinannesiiiii Ogretmen_17 aynı benim bebeğimin ultrason resmine benziyor şuan 19+5 deyiz cinsiyeti de erkek canım ilk oğlumda da böyleydi ultrason da
Ogretmen_17 Beyazmelekkk ilk çocuğum da erkek 11. Haftada hemen söylemişti doktorum cinsiyetini ama bu kadar da erken beklemiyordum. Kemik yapısına göre tahmininde yanılma payı olur sanırım.
97-Mucize Ogretmen_17 ay beni çok heycanlandırdınız 😂 bende 8+4 deyim şimdi öyle hemen öğreniliyor mu ya 😂
Anneolmakistedim 97-Mucize merhaba sizin gebelıgınızı öğrenmenize yakin lekelenme oldu mu yani normal adete yakın da lekelenir miydiniz
Ogretmen_17 97-Mucize bu kadar erken hiç beklemiyordum 😅 net değil ama erkeğe benziyor dedi doktorum. Şaşırdım ben de
Ogretmen_17 Patito__ yaa çok şaşırdım 😊 muhtemelen benimki de erkek o zaman. Doktor söyleyebildiğine göre
97-Mucize Gulvarr buradaki çoğu tahmin postlarından anladığım kese üstten basık elips gibiyse erkek diyorlar yada yusyuvarlak değil biraz eğik bükükse erkek. Yuvarlak oval olana kız diyorlar ben öyle anladım
[silindi] 97-Mucize aslında yanlış bilgi çünkü doktor karnıma bastırdıkça kese fasülye oluyor serbest bıraktıkça yuvarlak oluyor
Bebikk_10 Ogretmen_17 Evet benimde ilk bu haftalarda erkeğe benzetmisti doktorum şuan 34 haftalığız ve erkek 👶