97-Mucize aydinecemm inşallah bende erken öğrenirim insan çok sabırsızlanıyor. Beni de 1 ay sonra ikili taramaya çağırdı o zaman 11 12 hafta olmuş olur.
Ogretmen_17 [silindi] [silindi] son adet 22 mayıs hamile kaldığım ay haziran doğum tarihim 12.03.1992
2prens1prenses__ [silindi] son adetin ilk günü 10 mayıs şuan 10 hafta 5 günlük doğum tarihim 24.11.1999 banada bakarmısın
97-Mucize [silindi] ben bunu daha önce de başka postlarda gördüm de hatta o an düşünmeden söyledim de. Bu fal gibi bişey mi
[silindi] 97-Mucize hayır takvim bilimsel bi açıklaması yok bana da saçma geliyor ama bakıyorum tutuyormu diye
Cglglr Ogretmen_17 benim bebeğimi 16. Haftaya kadar herkes erkeğe benzetti. Sonuç kızım oluyor. Belki kızdır sizin de 😊
97-Mucize [silindi] sağlıklı olsun tüm evlatlarımız inşallah 🙏 gönlüm kızdan yana ilk evlat kızım olsun istemişimdir hep.
Alyask Ogretmen_17 benımde 11. Haftada açısına göre ve kemık yapısına göre erkek demıstı sımdı 13. Haftada hala erkek dıyor pipisini bende gördüm dün muayenede☺️ Bazı doktorlar erken anlıyorlar özeller yani