aslns33 Aleve 5 Ağustosa gün verdiler, 39+1 olacak ve ikinci sezeryanım. Umarım erken gelmeye kalkmaz minnoş
Newmom1234 Aleve ben de şuan 36+6 yım yarın kontrolüm var 37 ye giriyoruz planlı sezaryen istiyorum umarım gün verir doğuma giderim 🥹
2bebekannesi3542 Aleve tam 39. Hafta 14 agustosa gün aldık🍀 ama sanki daha erken doguracak gibi hissediyorum
Srfe01 Aleve ben kendi adıma genel anestezi olacağım ilki de öyle oldu panik bir insanım iki kere anestezi almanın ankami yok diye birde baş bel ağrısı vs tarzı şeyler yaşamak istemediğim için
Ayla63 Zeynepdefne23 kaç haftalık hamilesiniz bide normal mi olacan doktor banada dedi 20 Ağustos benimki ikinci sezeryan
Zeynepdefne23 Ayla63 suan 34. Haftaligim. 37de dogm gercekleseck. İlk dogumum normldi ama bunda sekerim var. Diyabet hastasiyim. Tercihini bana brakti ama baglatmayi dusunuyrm o yuzden sezeryan sececegm
seddackr Babymom07 bir aksilik yoksa durması daha iyi 1 gündür 1 gündür. Başka bir doktora daha görünmüştüm o da 21 inden sonra bir tarih seçeriz demişti. 🤷🏼♀️
Cansu__1997 seddackr bana 19 ağustos dedi ama kaşıntı ve şişlik acayip var dayanamicam ve biran önce kavuşmak istiyorum siz neden geç istiyorsunuz
Cansu__1997 Aleve Emelkck kaç haftalıksınız şu an ben 19 Ağustos’ta gün verdi bana fazla geldi ya 39 haftaya gireceğim O zaman ne gerek var