Aleve Kızlar kontorle gittim , dört gün sonra cuma birdhaa gel sen dedi , önümüzdeki hafta içi pazartesi haftasinda da alırız dedi cuma gün verecek 💙🌼
Yzgl ZeynepAtakan sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin İNŞALLAH Rabb’im ❤️ sizin sanki erken değilmi
Ebrularla Aleve benimde aynı ama ilk doğum bana herhangi birşey denilmedi sancı oluyor ara ara sende durumlar nasıl
Aleve Ebrularla evet kasıklarımda adet sancısı gibi oluyor bnde de kusma var 9 aydır ful kusuyorum ben malesef 😢 dört gün sonra bidaha gidicem kesin tarih vericek ama pazartesi haftası doğumun olur ddi
Ebrularla Ebrularla bende de aynı ama bende bir de hastalık var geceleri ve gün içinde aşırı kaşınıyor her yerim . Psikolojim bozuldu. Hiç bir ilaç fayda etmiyor bir an önce doğurmak istiyorum
Eslam Aleve 36+2 deyiz 16 ağustos cuma günü seseryan günümüz inşAllah geri sayım başlasın saglikla kucagimiza alalim inşallah:)
Babymom07 seddackr anladım ben daha erken olsun istiyordum ya okul açılacak başka şehire gideceğim acaba daha erken alınır mı? Yoksa zamanı gelmeden alınmaması mı lazım 🥲38. Hafta 14ünde başlıyor
seddackr Babymom07 bir aksilik yoksa durması daha iyi 1 gündür 1 gündür. Başka bir doktora daha görünmüştüm o da 21 inden sonra bir tarih seçeriz demişti. 🤷🏼♀️
Hayatinmelodisi Sarina98 bence de ya niyeyse ben de sevmem başak.. Benim kız da nasipse aslan olacak inşallah başak a sarkmaz
aslns33 Aleve 5 Ağustosa gün verdiler, 39+1 olacak ve ikinci sezeryanım. Umarım erken gelmeye kalkmaz minnoş
Newmom1234 Aleve ben de şuan 36+6 yım yarın kontrolüm var 37 ye giriyoruz planlı sezaryen istiyorum umarım gün verir doğuma giderim 🥹