Fatma96 Busra1245 ayyy benim kızımın isminden ilkim elisa ❤️ama ben koydukdan sonra öğrendim ki gayri müslim bi isimmiş ve dinen caiz değilmiş ben bilmiyordum size söylemiş olim bi bakın araştırın tabi genede ama çok severek isteyerek koymuştum ismini 😞
crazyymom ulkutom bi oğlum var ATLAS şuan 2. Hamileyim ama cinsiyet Belli değil henüz o yüzden düşünmedik 😊
Fasulyelendikk ulkutom 28 gün kaldı ama hala bir adı yok oğluşumun Heralde hastanede dogum sonrası sallamasyon bi isim koycaz sonunda 😂
Merve171214 ulkutom Ben uygulamadan elendim ama gidemedim 😂 2,5 yaş ve 8 aylık iki bebişim var 😊 Oğlumun ismi Baybars 💙 Kızımın ismi Elisa Lina 🩷
Akcaninannesi Merve171214 bende elenen ama gidemeyenlerdenim ☺️ benimde 9 aylık kızım var ismi akça Eva 🤍
aycacglr ulkutom Son 9 gün ismini inci koyduk kızımızın rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
CanNurdan Yesimseen yani bilindik ama çok fazla olmayan bir isim 😊 Gördüğüm Topraklar hep uyumlu sosyal çocuklar 🫠 koyun bence
busraburakefe Büyük oğlum Barbaros Efe’m küçük oğlum Kuzey Ege’m Allahım hepsine uzun ömür sağlık sıhhat afiyet versin 🙏🏼
ikibaloglanannesi Gamzeylmaz28 Zeynep Sare Zeynep Mira Zeynep Mina Zeynep Nil Zeynep Meva Zeynep Ala Zeynep Ada Zeynap Serra Elif Zeynep Zeynep Ela Zeynep Erva Zeynep Sena Zeynep Miray Zeynep Su Zeynep Elif Zeynep Ayliz Zeynep Amine Zeynep Gıda Zeynep Hüma Zeynep Duru Zeynep Naz Zeynep İdil 🌺🌺
Booksandcats Hamile kalmadan önce belliydi ismi bizim bebişin kayınbabamın adını koyduk Mustafa 🥰 geçen hafta da eşim Emre de koyalım mı dedi Mustafa Emre olacak