Kaderozy ulkutom benim son 17 dediğiniz gibi hiç gecmiyor bu arada benim de oğlum.olacak adını Miran koyacağız
Gizemmemis Son 24 günn🙈 biraz tombiş olduğumuz için bu hafta belirlicez doğum şeklini🥰 ismimiz kıvanç uraz 💙
DidemB ulkutom biz daha cinsiyet öğrenemedik kendini saklıyordu bugün minik.ablalarının isimleri Sümeyye Rümeysa Hafsa
Merve_kucuk DidemB biz daha cinsiyet öğrenemedik İsterseniz çin takvimine bakabilirim. Gerçek doğum tarihiniz ve regl tarihiniz nedir?
Sumisali_ ulkutom merhaba 👋 İlk kızımın adı Öykü ♥️ 21 aylık 🌸 İkinci kızıma 100 gün var Nasipse Defne olacak 🌸
Nurak ulkutom kızımın adı Elif yüsra ikinciye hamileyim 14 haftalık cinsiyeti belli değil ama erkek olursa aslan düşünüyorum kız olursa Ecrin
Bir_tirtilannesii Aylaa123 Ayy Alaz ismini çook seviyorum Ben Rüzgar Alaz koymak istemiştim oğlumun ismini ama kızımın İsmi nehir uymadığı için vazgeçtim. Sağlıkla gelsin inşallah 💙🙏🏻
1Tugcedy Son 15 günümüz kaldı kızımız oluyor ama hala isim kararlastiramadik ne olacak bilemiyoruz isim bulmak ne zormus meger