Mrs_Demir Duygu0621 Hatice rahmetli kayınvalidemin ismi ben nişanlıken vefat etmişti çok seviyorum kendisini hem onun adı diye hemde hz.hatice annemiz gibi olsun diye kendim koymak istedim hafsayıda eşim istedi
Eylem_96 ulkutom İsim çok zor bir konu çok zor karar verdim foruma bakiyorum benimle aynı ismi koyacak olan hiç kimse görmedim bu beni sevindiriyor çok kullanılan isimleri sevmiyorum
Akcaninannesi Merve171214 bende elenen ama gidemeyenlerdenim ☺️ benimde 9 aylık kızım var ismi akça Eva 🤍
Beyzadelibas ulkutom 14. Haftadan selam başından beri belli olan isimler vardı hep kafamda Kız olursa ASİLAY erkek olursa İlteriş Hamza Doktorum geçen hafta cinsiyetimizi söyledi nasipse hayırlısıyla koyucaz inşallah
Merve_kucuk DidemB biz daha cinsiyet öğrenemedik İsterseniz çin takvimine bakabilirim. Gerçek doğum tarihiniz ve regl tarihiniz nedir?
Merve_kucuk DidemB Martın sonlarına doğru bitmiştir sanırım adetiniz. Nisan da hamile kalmış oluyorsunuz erkek çıkıyor. Eğer martta kaldıysanız kız
Merve_kucuk DidemB Aynen öyle rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah herşey gönlünce olsun 🤗🤍
Bilibon Bi oglum var kerem efe simdi kiz gelito 60 gun faln kldi ama yok icime sinmiyo bi turlu eylul hic bulamassam diyorum bu ara balım istiyorum bakalim
Bilibon ulkutom evet bende begebiyorum zaten eylulde dogucak ilk gunden berihic bulamassam eylul koyariz diyoruz o yuzden biraz onun rahatligi bar ama hah bu kesin diyemiyorum hala