Fatma_Fatma ulkutom biz ailecek Barış a karar verdik hem Barış Manço hem Barış Akarsu yu çok sevdiğimiz için bu ismi seçtik
Plakkafa_ 54 gün kaldı bizimde Beren Gökçe düşünüyoruz ama halaaa emin degilim Gökçe nin yanina önerebileceginiz isim varsa alırım fikirlerinizi 😄
Fatma96 Busra1245 ayyy benim kızımın isminden ilkim elisa ❤️ama ben koydukdan sonra öğrendim ki gayri müslim bi isimmiş ve dinen caiz değilmiş ben bilmiyordum size söylemiş olim bi bakın araştırın tabi genede ama çok severek isteyerek koymuştum ismini 😞
Elvan27500 ulkutom Altı yaşında oğlum var Latif Yuşa ismi şimdi de kızım olacakmış ismini babaannesinin ismi olacak Sevim yanına kimligine yazılmamak şartıyla bir isim koy dediler bnmde içinden buğlem geçiyor
Yesimseen CanNurdan bende toprak koymayı düşünüyorum Allah uzun öümürler versin inşallah işimi eşim koydu daha 60 günümüz var bizim de toprak ismini çok beğenen var mı çevrenizde 😌
CanNurdan Yesimseen yani bilindik ama çok fazla olmayan bir isim 😊 Gördüğüm Topraklar hep uyumlu sosyal çocuklar 🫠 koyun bence