Flale @Minnosaannee"#p33330030 Bende avusturya viyanda yaşıyorum şuan iyi ama öğleden sora 30-37 buluyor üstüne birde nem mahvoludk artk 40+1 oldum dayanılr gibi değil🤷🏻♀️
mervemurat16 Minnosaannee ben şuan tokattayım 21 derece diyor gece 11 e düşüyor yorganla yatıyoruz😄bursada yanıyorduk burası iyi geldi
Minnosaannee mervemurat16 bursa da mı yaşıyorsunuz normalde. Benden ordan gelin geldim buraya . Hala alışamadım soğuk havasına
Minnosaannee kahvesever__ yaa burada günlerdir rüzgar ve yağmur var . Yakin ilçelerde sel falan oldu hatta 2 3 hafta önce 2 kişi sele kapılıp kaybolmuştu.
pitircikannesi Minnosaannee ne güzel yaaa. Bizim burası 41 derece yanıyoruz. Tabi hissedilen daha fazla. Şanlıurfa ☺️
Naimednmz Minnosaannee ayy dedim başka ülkede mi yaşıyoruz. İki gündür hava biraz serin 🤭sıcaktan ter döküyoruz antepte
denizalismom Minnosaannee normalde Diyarbakır da yaşıyoruz ama şuan Elazığdayım kayınvalidem de 32 derece ama hava serin
Newmom1234 Minnosaannee Mardin Midyat 37 derece ve 37 haftadan selams. Mis gibi işteee ben havale geçiricem sanıyorum 😔