br2023 Minnosaannee 36 derece sıcaktan öldüm bittim ya🥵34+2 haftalık hamilelikte eklenince üstüne soğuk hava daha güzel olur diye düşünüyorum sıcakta hamilelik çekilmiyor
Minnosaannee br2023 hamilelik te çekilmiyor sıcaklar ama inan böylesi de çok zor ya .hiç bisey yapamıyoruz kış boyu zaten kar altındayız bari şu yaz ayında bi sıcak görseydik. Ağustos ayı zaten serinlemeye başlıyor tekrar havalar
Merve-betul Enfal_06 annakra sıcak ama ya bide ebnimki en üst kat batan doğan güneş biskm evde pisiyorum esmiyo🤣
Fatma_kuzey Minnosaannee İzmirdeyim burası 40 derece deliriyoruz sıcaktan geceleri uyuyamıyoruz doğru düzgün evimde klima yoktu geçen hafta klima aldık salı günü kurulcak akşamları bile rahat oturamıyoruz evde
Momellaa Minnosaannee burası aşırıııı sıcak buharlaşacağız az kaldı hava 35 derece ama hissedilen 56 şuan orda olmak isterdim
Nurglsari Minnosaannee gerçekten dert var dert var antalyada yaşıyorum hissedilen 50 dereceydi en son 36 haftalıkda hamileyim anlıcanız bizde bi serinleyemiyoruz 😂😂 klimadan çıkamıyoruz
Minnosaannee kahvesever__ yaa burada günlerdir rüzgar ve yağmur var . Yakin ilçelerde sel falan oldu hatta 2 3 hafta önce 2 kişi sele kapılıp kaybolmuştu.