Merve-betul Enfal_06 annakra sıcak ama ya bide ebnimki en üst kat batan doğan güneş biskm evde pisiyorum esmiyo🤣
Enfal_06 Merve-betul ay herkes sıcak diyor 😂 nerde bu sıcak bura sıcak değil 2 kata oturuyorum arada fırtına çıkıyor kapılar pencereler çarpıyor bizim taraf böyle ama Sincan tarafına gittim nefes alınmıyordu sıcaktan
Enfal_06 ZeynepDuru17 hm o taraflar sıcak oluyor bizim yaşadığımız binalar iç tarafa doğru konut hepsi
Nurten_55 Minnosaannee bende Bayburt da yaşıyorum gerçekten yaz günü bile akşamları dışarı kaban giyip gidiyoruz Erzurum u da tahmin edebiliyorum 🫣
Enfal_06 ZeynepDuru17 bizim gündüz gece aynı hep serin sizin üst kat olduğu için ekstra sıcak oluyordur
Enfal_06 ZeynepDuru17 bizde dışarda oturmak yok hepsi sosyetik insanlar 😂😂 çıkıp arabalarıyla gidiyorlar dışarda kimse oturmuyor
Ebbruc Minnosaannee diyarbakırdayım, gündüzleri sıcak oluyo ama çok şükür geceleri soğuk oluyo hazır yorganla uyuyorum kapı pencere açık halde 🥲
Enfal_06 ZeynepDuru17 2 balkonunumuz var her yer ağaç ve kat olarakta alçakta oturuyoruz insan hiç oturmak istemiyor bunaliyorsun etrafa baktıkça ağaçlar var hep 😂