Nurcikeles Anonimanonim kan değeri düşük olanlardan 48 saate bir kan alınıyor bende yeni öğrendim 344 tü dün 810 a çıkmıştı ama bugün benimde çok şiddetli karın ağrım var 🥹
Anonimanonim Nurcikeles adetin gecikince mi verdin öncesi mi😊 ben reglme 4 gün önce verdim 42,48 çıktı
Aeell Derince ben kan verdim 17 çıktı 18+6 gunluk hamileyim benimde karnım çok ağrıyordu yinede doktorunuza danışmakta fayda var
Nurcikeles Anonimanonim benim adetim 13 gün gecıkmışti bide pckos var bende adet söktürücü içtim olmayınca şüphelendim yaptım 🥹❤️
Anonimanonim lilyum_ lilyummm🙈🥰 merhaba, iyiyim sen nasılsın? Ben hala yaşadığım şehirde değilim bugün akşam döneceğim. Ne bir daha idrar testi yaptım ne de kan.. yarın bakacağım artık
Anonimanonim lilyum_ teşekkür ederim sen de benim aklımdan geçiyordun😊 sen kan verdin dimi yükselmiş gayet☺️ benim normalde adet günüm dün veya bugün. Ama korkuyorum olacak gibi bi gaz var vücudumda🙁
lilyum_ Anonimanonim evet ben kan verdim bugün bi kez daha vercem. Normalde haftaya doktora gitmeyi düşünüyordum. Ama o kadar hastayım ki salı günü gitcem doktora
Anonimanonim lilyum_ bugün akşam ya da yarın döneceğiz muhtemelen bi doktora giderim çünkü eşim çok sabırsız haber veririm😊
Anonimanonim lilyum_ yok söyledim 😊 bi düşük yaşadığımız için çok kasmamaya çalışıyorum ben ama eşim sabırsız şuanda gidip ultrasonda göreceğini falan düşünüyor laftan anlamıyor🙈 doktor baska vitaminler yazar bir şeyler söyler diyor illa gidelim
lilyum_ Anonimanonim eşin cok haklı. Özelikle düşüğün varsa hemen git düşük önleyici ilaclar yazıyor doktor. Bende bekleyecektim ama o yüzden gitmeye karar verdim. Folik asit falan baslar belki
Anonimanonim lilyum_ ben ocean mommy kullanıyorum başlamıştım geçen ay. Onun öncesi de sadece folik asit kullanıyordum
lilyum_ Anonimanonim ben hic bilmiyorum folik asitleri. İste gidiyim bi doktor bana en uygun olanı yazar herhalde