Anonimanonim lilyum_ canım neden benimde hala belirgin silik çıkıyor şöyle kıpkırmızı çıkmıyor ya . Hepsi anında belirdi ama.
lilyum_ Anonimanonim bende bugun yaptım anında belirdi 2 gün öncesine göre cok daha koyuydu ama kıpkırmızı degil
Anonimanonim lilyum_ sonradan baya koyulastılar tabi ilk öğrendiğim siliklikle arasında uçurum var şükür 🙏🏻
lilyum_ Anonimanonim ayy evet cok şükür. İnsallah bebeklerimizi de ayni zamanlarda kucağımıza alırız 🌸🥰
lilyum_ Endoplazmik yani tam olarak tarih bilemiyorum. Son birkac aydır gecikmeli geliyordu. Ama düzeninde ilerledigini düşünürsem 11 inde olmam gerekiyordu
Anonimanonim lilyum_ en son biliyosun geçen hafta çarşamba vermiştim bi de bugün verdim. Doktora yarın gideceğim sabah 10.30 randevum
Anonimanonim lilyum_ ay şükür☺️☺️ bende geçen çarşamba gördüm ama çok minikti 0,46 cm gibi bir şey yazıyordu seninki nasıl
Anonimanonim lilyum_ benimkinden farklı kesin yazıyodur da anlamıyoruzdur lilyum varya bende sağ tarafımda neredeyse rahmim kadar içi su dolu kist çıktı gebelikle oluşmuş kendiliğinden gider büyük ihtimalle ama takip edelim tabi dedi
lilyum_ Anonimanonim bende bu kesenin altındakiler ne diye düşündüm. Ama kist falan olsa söylerdi herhalde demi