Fatmanur12345 Ayshababy isimsiz19 Anneolmakistedim Baby-ES Sizce kızlar bir gün arayla verdiğim kan ve değerim
Fatmanur12345 isimsiz19 yaa🥹🥹🥹🥹🥹 rabbim isteyenlere tez zamanda nasip etsin insallah çok güzel bir duygu 🥹❤️❤️❤️
MERVEE2253 Aayyy çok şükür sabahtan beri seninle ben de sonucunu bekliyorum valla. Hep dua ettim yüzünü güldür diye. Tebrik ederim Allah’ım kucağına almayı nasip etsin. İsteyen herkese tattırsın inşallah bu duyguyu. Güne güzel başladım sayende 😌
Fatmanur12345 MERVEE2253 iyiki varsınız ailem oldunuz burada tanımadan çok sevdim sizi çok teşekkür ederim rabbim en kısa sürede isteyen herkese nasip etsin insallah🥹🥹❤️❤️❤️❤️❤️
Busraltn Ayyy bende cuma günü 9.5 ile öğrendim bugün kan vereceğim inşallah sağlıklıdır çok heyecanlıyııım ☺️☺️🙈🙈
Fatmanur12345 Busraltn insallah seninkide yükselmiştir canım bir gün arayla benimki 31 olmuş bu arada kanı sağlık ocağında vereceksen barkod al benimki hayla e nabiza düşmemiş barkod la gördüm
Anneolmakistedim Fatmanur12345 nasıl yani trendyol dan vs almayalım öyle mi AA bende ordan alayım diye düşündüm peki sen bu sitolartı kafana göre mi alıp kullandın yoksa doktor mu yazdı
Fatmanur12345 Anneolmakistedim doktor önerdi canım benim ablamda halamda bu ilaç sayesinde hamile kaldılar ablamda ilk ayinda kaldı halam ikinci ayinda hamileliğini öğrendi
Fatmanur12345 xEndless Ayshababy Nazli_3009 Çok teşekkür ederim kızlar çok sağolun rabbim isteyen herkese en kısa sürede bu duyguyu yaşatsın insallah 🤲🏻🥹❤️❤️❤️❤️❤️
Fatmanur12345 Seher_blk yaaaa rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah çok güzel bir duygu🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥹🥹❤️❤️❤️❤️
Anneolmakistedim Fatmanur12345 canım cevabın için Allah senden razı olsun bende alacağım kafama göre bu folik asiti sanırım şase bu tablet degil bir de sen adet bittikten 4 gun sonra başladın sanırım adetli iken sen içmiyor musun folik asit bunlara da cevap verirsen İnan ki duacınım 3.5 yıldır evliyim cok istıyorum