123kruvasan Fatmanur12345 yaaaaa adeti kaç gün geçince test yaptın bende de hiçbir belirti yok regle yaklaşamama rağmen göğüs ağrısı bile çekmiyorum sadece baş ağrısı oluyor geçiyor o da normal adete yaklaştığımda hep oluyordu adetime de 6 gün var
Fatmanur12345 Seher_blk hayırlısıyla ilk olucak bende canım hiç belirtim yok akıntım felan hiç bisey yok adetimden 5 gün öncesinde negatif çıktı bir gün gecikince adetim gölge gibi silik çıktı tam emin olamadım kan verdim ama kendimi negatife adamıştım değerim 9.02 çıktı
Fatmanur12345 123kruvasan bir gün geçince gölge gibi çıktı ikinci gün gecikmede kan verdim 9.02 çıktı bugün tekrar verdim yüreğim ağzımda sonuçları bekliyorum ama hayla çıkmamış ara ara e nabiza bakıyorum da yok çıkmamış
Pamuk Fatmanur12345 Oğlumda adetimin 2. Günü 9 cikmisti,4. Günü 18 cikmisti🙏 Hastanenin kendi sayfasından googleden girsen?
Fatmanur12345 Pamuk öyle yaptım tamamlanmamış yazıyor canım sağlık ocağında verdim kanı insallah benimki de yükselmiştir🤲🏻🤲🏻🥹
Pamuk Fatmanur12345 Ben hiç sağlık ocağında vermiyorum bu yüzden 🥴 Hadi hayirli sonuçlar gelsin haber ver🥹
Fatmanur12345 Pamuk bide doktor yoğunum 2 gün yarın veya ertesi gün gel al sonucu dedi yarın eşim yok uzak vizede biraz yarın gidemeyeceğim
beysenyil Fatmanur12345 aile hekiminizin hemşiresinin numarasını alsaydın keşke bazen arayıp bilgi alabiliyorsun , birde barkod oluyordu onu internetten bakıp öğrenebiliyordun, barkod numarasını almış olsaydın keşke
Fatmanur12345 Ayazinkoooooo beysenyil Ensr Betbet98 55selin_ Nazli_3009 Nazli_3009 xEndless Seher_blk Kızlar bir gün arayla vermiştim kani sizce iyi yükselmiş mi
buse7272722 Fatmanur12345  canim kullandigin ilac bumuydu
Fatmanur12345 buse7272722 evet canım internetten felan alma başıma geldi eczanedekiyle alakası yok onun
Anneolmakistedim Fatmanur12345 nasıl yani trendyol dan vs almayalım öyle mi AA bende ordan alayım diye düşündüm peki sen bu sitolartı kafana göre mi alıp kullandın yoksa doktor mu yazdı
Ensr Fatmanur12345 maşallah hayırlı olsun canım inşallah kalp atışı ni da duy inşallah sağlıkla kucağına al inşallah 🥰