Anneolmakistedim Fatmanur12345 canım cevabın için Allah senden razı olsun bende alacağım kafama göre bu folik asiti sanırım şase bu tablet degil bir de sen adet bittikten 4 gun sonra başladın sanırım adetli iken sen içmiyor musun folik asit bunlara da cevap verirsen İnan ki duacınım 3.5 yıldır evliyim cok istıyorum
Fatmanur12345 Anneolmakistedim adetimin ikinci günü soğan kürüne başladım 6 gün içtim onu bıraktığım gün sitolarta başladım o süreçte kola felan cips kesmiştim beni görsen kolayı su niyetine içen biriydim bir buçuk yıl sonunda benimle mucize Eminim dene sende güzel haberler alırsın insallah canım bol bol Meryem suresi dinle veya oku canım bunları yaparken hep Meryem suresini dinledim ben ❤️❤️❤️❤️
Fatmanur12345 Anneolmakistedim evet şase tadı çok güzel şekersiz meyve suyu gibi çok sanat içersin canım ❤️❤️❤️❤️
Anneolmakistedim Fatmanur12345 3 eczane aradim piyasada yok diyor eyvah kaldırmışlar ben aramaya devam edeyim trendyol güvenılır Degil Demıstın 😔
Fatmanur12345 Anneolmakistedim porlar eczaneye sor canım benim ben girdiğim eczaneden aldım dolsunlar vermiş öyle aldım nerede oturuyorsun canım sen Ankara falansa yardımcı olurum
Anneolmakistedim Fatmanur12345 İzmir de yim piyasa da yokmus neyse ben sormaya devam edeyim halan ve kardeşin de kafasına gore başladı Degil mi canım illa doktor luk birsey yok
buse7272722 Fatmanur12345 canim yurt disindanim bende o ilaci bende aldiricam suan akrabam ankarada hangi eczanelerde vardir acaba ya bizim 2 yili geckin olmuyo cocugumuz hicbir skinitimiz yok diyo doktorlar 2 gün önce histeroskopi yapildi bana rahmimdede bisey cikmadi umarim bu dedigin ilac sifa olur bizede♥️
Ensr Fatmanur12345 maşallah hayırlı olsun canım inşallah kalp atışı ni da duy inşallah sağlıkla kucağına al inşallah 🥰
Fatmanur12345 beysenyil çok teşekkür ederim canım rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah😍🥹❤️❤️❤️❤️
Ceren272727 Hayırlı olsun canım. Kızlar bende birşey sormak istiyorum. Bat 1 pazar günü kan testi verdim 43 çıktı . Bugün sağlık ocağına gittim adetin 5 gün geciksin öyle gel dedi. Ama 2. Gebeliğim düşükle sonuçlandığı için korkuyorum sizce özelde kan vermeye devam etmelimiyim
Fatmanur12345 Ceren272727 çok teşekkür ederim canım insallah sağlıklı ilerler gebeliğin canım hayırlı olsun seninkide korkma strese girme hersey gönlünce olsun insallah❤️❤️❤️
Baby-ES Ceren272727 bence test vermelisin, zaten vermişsin düzenli artışını da takip etmende fayda var, düşük olmuş öncesinde bu sefere doktor takibini de daha sıkı yapabilirsin, benim fikrim tabi bu sadece 😊
1Anneadayiiii Fatmanur12345 hayırlı olsun canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah banada dua eder misin aşılama tedavisi görüyorum 💖🌸
Ceren272727 Baby-ES teşekkür ederim .bende öyle düşünmüştüm , bugün tekrar kan vereceğim inşallah güzel bir şekilde ilerler
Fatmanur12345 1Anneadayiiii tabi ederim canım benim rabbim emeklerinizin karşılığını verir sadece bol bol dua et insallah en kısa sürede güzel haberler alırsınız canım benim❤️❤️🤲🏻🤲🏻🤲🏻