Yeniyeniden Bebegimgeliyor10 bebek zaten 7 8 haftada görünüyor sizinki geri geliyormuş olmaz diye birsey yok rabbkmden umut kesilmez
mrskorkut Canım benim sakın kendini strese sokma benim sana önerim 8+ haftaya gel rahat rahat inşallah görürsünüz sen kendini bol bol meşgul et bunları düşünüp kendini sıkıntı strese sokma ♥️♥️
ELA_buglem Bebegimgeliyor10 cnm banade kese var bebek yok dedı 1hafta sonra gttım kalp atısı duydum gordumde rabım nasıp etsın sımdı 11 gınluk olduk
Cxwt Bebegimgeliyor10 canım benimde seninle aynı hafta kesem bu şekildeydi 1 hafta sonra sanırım gitttgimde anca gözükmüştü benim içime boş değil gibi doğuyor hayırlısı inşallah 🥹🩷🫶🏻
Cimenn1223 Bebegimgeliyor10 boş kuzum ama geç döllenme olabilir 1 haftaya görürsn Allahın izniyle 9.haftana kdr bekle benmde boş gebelkten kürtajm var doktorum 9.haftaya kdr bekledi 8.haftanin sonuna dogru gören bile çok hatta farkli doktora bile görün diye bilirm
ELA_buglem Bebegimgeliyor10 cok skur valahı karnımda durması dha ıyı cok yorucu ama anne olmak cok gzl ıcını ferah tut cnm
Gokkusagi53 Bebegimgeliyor10 1 hafta sonra gittiğinde bebegi çok rahat görürsün ve kalbini de duyarsın rahat olsun için 🥰
Kaderakkes Dynbfofrt benimde 3 hafta geç dollenem yolk kesesi var çocuk yok dediler çocuk sonradan oluşsa bile 3 hafta geriden gelmesi çocuğa bı sorun yaratirmi
Dynbfofrt Kaderakkes hayır kesinlikle büyül ihtimal haftasını yakalayacak . Yakalamasa bile doktor yeniden adet günğ hesaplayacak. Gelişimiyle ilgili bi sorun yaşamazsınız
halitefe Bebegimgeliyor10 canım benimde benzer durum oldu ama kürtajla sonuçlandı senin gibi bekledim en son beneği gördük bir hafta daha bekledim ama yok bebek hiç büyümemişti hatta hiç oluşum ilerlememişti sen bir iki hafta daha bekle oluşum her gittiğinde azda olsa ilerliyorsa doktorlar zaten bekle diyor ilerleme yoksa kürtaj önerir kese boş bile olsa büyümeye devam ediyor bazen kesenin içindeki kan akışına falan bile bakıyorlar canlılık okur mu diye
Bebegimgeliyor10 halitefe tabi diğer duruma da kendimi hazırlıyorum ama dediğim gibi 9 haftalık olana kadar beklicem 🥰🙏
halitefe Bebegimgeliyor10 aynen öyle gelişim ilerlemiyorsa zaten sağlıksızdır ilerliyorsada hiç sıkıntı çıkmaz sağlıcakla gelir dünyaya sabırla bekle
qusel Bebegimgeliyor10 yolk yoksa beklemek boşuna oluyor bende öyle umitlendim vs ama maalesef sonu kötü oldu. Dr yolk yok diyorsa umit yok demek oluyor