Bebegimgeliyor10 Zynpsr1 bende tam anlamıyorum ki var yok demedi doktor bey sadece kese boyutu gerektiği kadar buyumemis dedi bir hafta daha gozlemleyelim oluşmaz ise kürtaj dedi beynimden vurulmusa döndüm ama başka doktora gidicem bir hafta sonra
Dynbfofrt Kaderakkes hayır kesinlikle büyül ihtimal haftasını yakalayacak . Yakalamasa bile doktor yeniden adet günğ hesaplayacak. Gelişimiyle ilgili bi sorun yaşamazsınız
Kaderakkes Dynbfofrt bazılarında 3 4 hafta geriden geliyorsa sağlıksız bir bebek olur kalp atışını duysanız bile diyorda
qusel Bebegimgeliyor10 yolk yoksa beklemek boşuna oluyor bende öyle umitlendim vs ama maalesef sonu kötü oldu. Dr yolk yok diyorsa umit yok demek oluyor
Bebegimgeliyor10 qusel anlıyorum canım ama bazen buradaki arkadaşlar yolkun 7.haftadan sonra da görülebileceğini söylüyor geç döllenme olduğu zaman bizimki umut iste mevlam neyler se güzel eyler 🥰
qusel Bebegimgeliyor10 keşke keşke gözükse çok isterim ama bende öyle millete kandım 9a kadar bekledim boşuna daha fazla üzüldüm. İlk zaten yolk oluşur sonra bebek. İnşallah sen görürsün bebisi. İnşallah mucizen seninledjr
Dynbfofrt Kaderakkes ne alakaymış ki geç döllenme olduğunda zaten son adet tarihi baz alınmıyor . Doktor ölçümlerine göre yeniden adet tarihi belirliyor ve gelişimini o tarihe göre değerlendiiriyor
Bebegimgeliyor10 Son adet tarihim göre 7+5 haftalık hamileyim 🥹 Ama doktor geç döllenme olabilir demişti 6+4 haftalık görünüyor du kese. 19 temmuzda beta HCG 8900 du bugün 10926 normal değil demi bu 🥹
Bebegimgeliyor10 Dynbfofrt Bugün tekrar kan verdim 19 temmuzda 8900 çıktı beta HCG ama bugün bu şekilde çıktı az artmis degilmi 🥹
Dynbfofrt Bebegimgeliyor10 iki gün arayla yeniden kan verin evet keseue göre erken konuşmuş ama bu değerler de normal değil üzgünüm
Bebegimgeliyor10 Dynbfofrt biraz önce önce az kahverengi leke arkasından yarım saat sonra pembe leke geldi 🥹
ELA_buglem Bebegimgeliyor10 cok skur valahı karnımda durması dha ıyı cok yorucu ama anne olmak cok gzl ıcını ferah tut cnm
Bebegimgeliyor10 ELA_buglem teşekkür ederim canım 🥰rabbim sağlıkli ömürler nasip etsin tüm evlatlarımıza 🥰