dmngrkm Yukselen ben de 77 ile hamile kaldım. 20. Haftama girdim bgn. 80 im şuan ama çok korkuyorum 100 falan olurum heralde 😞😞
Esr34 Elvn 9 kilo civarı verdim doğumdan çıkınca çocuğum 23 aylık şuan 60 kiloyum. Doğumdan sonra ilk 8 ay hiç kilo vermedim sonrasında düşmeye başladı kilom normal doğum yaptım belki de ondan
Melissnil Sulesultan bende aynı senin gibiydim 33e kadar 6 kiloyla geldım. Şuan 38 haftamdayım toplamda 9 kilo aldm =)
Sulesultan Melissnil hayalim bu benimde, yazılanları gördükçe çok korkuyorum sanki son haftalar balon gibi şişeceğim 😀 inşallah sizin gibi istikrarlı olabilirim ben de.
Esr34 Polo gitti hiçbir şey kalmadı 23 aylık şuan çocuğum 60 kiloyum normal doğum yaptım belki de ondan bilmiyorum bunyeyle alakalı biraz. Birde bende tiroid sorunu var istemsizce kilo veriyorum işte
meri453 27+6 haftalıgım. 75 le kaldım şuan 90 ım 🤷♀️ 100 olcak dıye cok korkuyorum. Su içsem yarıyor bir ay da 4 kılo alıyorum resmen 🤔
Crocus20 Tontisannecik evet doğumdan 3 gün sonra tartılma fırsatım oldu. 9 kilo gitmişti. Daha 9 günlük bebeğim ☺️
Akgunzeynep Milaasss ilk hamileliğimde 10 kilomaldım.şimdi ikinciye hamileyim 32 haftalık hamileyim 8 kilo aldım
Sulesultan Rumeysaylz ben de 49 ile başladım şu an 56.5, umarım sizin gibi bitirebilirim daha 1.5 ayım var ☹️ Zayıf olanlar çok alır diyorlar son haftalar beni korkutuyor
hunilimom Milaasss 86 ile hamile kaldım en son 88 görmüştüm tartıda 20 haftalık hamileyim şuan ama daha fazla alırım diye tahmin ediyorum
Esmaakdag Milaasss tamı tanıma 27 kılo çoğu ödemdı tabıkı cok şişmiştım herkeste kılo cok yakısmıs dıyodu 🤣🤣😂😂kızım 3 aylık olacak indim kilolar da gdıyo yavas yavas 😁