BeyzaXx 65 ile hamile kaldım 23. Haftamdayım 72 kiloyum. 7 kilo aldım. 20. Haftaya kadar 67 idim 3 haftada 5 kilo aldım 🙄
Tugceisil Ayy ben çok alıcam galiba 20.haftaya giriyorum 7 kilo almışım ilk 3 ay kusmaktan almamama rağmen🤦🏻♀️
Esr34 Elvn 9 kilo civarı verdim doğumdan çıkınca çocuğum 23 aylık şuan 60 kiloyum. Doğumdan sonra ilk 8 ay hiç kilo vermedim sonrasında düşmeye başladı kilom normal doğum yaptım belki de ondan
Esr34 Polo gitti hiçbir şey kalmadı 23 aylık şuan çocuğum 60 kiloyum normal doğum yaptım belki de ondan bilmiyorum bunyeyle alakalı biraz. Birde bende tiroid sorunu var istemsizce kilo veriyorum işte
Kubraceylan Milaasss 65 le hamile kalmıştım 81 le doğum yaptım çok şükür şuan 64 kilodayim 5 ay 12 gün oldu doğum yapalı 🤭
Duyguentrk 73 ile hamile kaldım. 38 haftalığız 73 kiloyum. İlk aylar kilo vermiştim. Şimdi başladığım noktadayım.
Sulesultan Melissnil hayalim bu benimde, yazılanları gördükçe çok korkuyorum sanki son haftalar balon gibi şişeceğim 😀 inşallah sizin gibi istikrarlı olabilirim ben de.
Melissnil Sulesultan inşallah canım. Ama ben hiç yemekten kesmedim kendimi aksine geceleri bile kalkıp yiyip geri yattım gerçi oldum olası öyleyim asla yemek yemeden uyuyamam =) ama bünye ile ve metabolizmayla alakalı sanırım 😊
Betulayaz 72 kiloyla hamile kaldım 30 haftaligim 79 kıloyum şuan son 2 ayda ne kadar alırım bilmiyorum