Nurrrrr Milaasss 68 ile başladım 82 ile doğuma gittim doğum yapınca 76 oldum 1 bucuk yaşında oğlum var bir ara 69 a indim tekrar 76 oldum 🙄
Crocus20 Milaasss ilk 7 kilo verdim sonra 10 kilo geri aldım. Doğumdan hemen sonrada 9 kilo verdim ☺️ Hamile kaldığım kilomdan daha zayıfım 😍
Sulesultan 33.haftamdayım 6.5 kilo aldım bakalım bundan sonra ne kadar alacağım,kendimi frenliyorum biraz yoksa iştahım çok açık bıraksam deli gibi alırım biliyorum
Melissnil Sulesultan bende aynı senin gibiydim 33e kadar 6 kiloyla geldım. Şuan 38 haftamdayım toplamda 9 kilo aldm =)
Seymavahit60 Milaasss anldım bende suan 75 kiloyum istahsızlıktan 3 kilo vermstm ben kacla bitiririm acaba cok kilo almak istemiyorum 😑
Taila İlk gebeliğimde 30 kg ile tamamladım 40ım çıkmadan verdim tüm kilolarımı.. bu hamileliğimde 53 ile gebe kaldm şuan 75im 28 haftalığız.
Ceyy Taila oo maşallah ilkini çok iyi vermişsiniz. İnşallah bu gebelikte de böyle olur. Bizler de verebiliriz umarım 🙏
Yaseminmericli 17kiloyla son 1hafta artık doktor bunun 8kilosu dogum da gidecek geri kalanı emzirirken verırsın dedı