gizem3435 sevimlikek tatildeyiz Antalya sıcağına alışmaya çalışıyorum 🫠 Allah’tan daha yeniyiz 14 haftalık olduk da rahatım biraz daha.
Sevvalll42 Aden35_yn benim yaptığım hatayı yapma midemi üşüttüm ishal kusma geberiyorum soğuk su içe içe öyle oldum serum yedim fayda etmedi
sevimlikek Aden35_yn ay sıcakları ben hiç sevmiyorum ya buralarda baya sıcaktı da bugün yağmur yağıyor hava serin ne güzel 😂 ben aslen sivaslıyım ama yurt dışında yaşıyorum fransa 🇫🇷
Alpmom__ sevimlikek kahvemi içtimm . Canım annemin yarın doğum günü ona hediye alıp geldik . İşlere başlayacağım şimdi canım 😍
sevimlikek Alpmom__ oh afiyet olsun annenizin doğum günü kutlu olsun sevdikleriyle mus mutlu yılları olur inşallah İşler hiç bitmiyorrrrr😂
Buskyksl sevimlikek dün baya temizlik yaptım bugün yatış ve basit yemekler yapmayı düşünüyorum yoğurtlu makarna gibi 🤣🤣
gktgmom sevimlikek valla ben çalışıyorum iş güç temizliği anca hafta sonu yapabiliyorum yemeğide akşam 🥲
Alparslanmom__ sevimlikek temzlik dün yaptm annemler yeni geldi Türkiye’den onlarla vakit geçiriyoruz 38 haftadan slmlar 🖐️🐣😊
gktgmom sevimlikek çok sağolun valla 33+4 haftalık olduk hala çalışıyorum Allah hepimize yardım etsin 🙏🏻