06Canan Beybitooo maaşallah bir haftada 400 gram almış benim bebiş hareket edecem diye açmı kalıyor napıyor iki haftada 500 gram almış
06Canan Hulo2105 genetik etkiliyor evet bizde hep iriyiz kızıma 4.600 demişlerdi 3.400 doğmuştu bakalm bu sefer nasıl olacak son haftalarda çok alınıyor bi bi kilo daha alsa kızımla aynı olur heralde
06Canan Sureyya1 ya işte yiyemiyorum sıcaklardan canm bişey istemiyor ondan almıyor bebeğim sanırım ama denicem teşekkür ederim
06Canan Eslam canı sağolsun sıkmayın canınızı kızıma 4.600 demişlerdi 3.400 doğdu bi şok geçirmiştim bir kilo nasıl fark diye çok takılmamaya çalışıyorum o yüzden kiloya ama elimde olmuyor bnmde
06Canan emirtimr1 pardon cnm yanlış anlamışım bnm kızımında kafası iki hafta öndeydi kafası büyük demişlerdi normal oldu kafası büyük değildi hatta dedim çizgi film karakteri pepeenin kafası gibimi olur demiştim gayet normaldi 😂
emirtimr1 06Canan ahahaha sağlıkla gelsin inşallah ben tık korktum ama 3 hafta olmadığı müddetçe riskli durum olarak sayılmıyormuş 🥰😂
06Canan emirtimr1 haftasıyla uyumlu sürece girer belki şuanki hamileliğimde başta bi hafta geri demişlerdi 30.haftalarda uyum sağladı haftasına
emirtimr1 06Canan bakalım inşallah askım yarın 36+3 olarak kontrole gideceğiz eğer bir hafta geridense doktorum sezaryen önerdi gün alacağım yarın
06Canan alyamm_33 canı sağolsun sağlıkla gelsin inşallah zatn az yada çok söylüyorlar tam olarak söylemiyolar
06Canan seddackr maaşallah boyu bizim devlet hastanesinde yanlış ölçüyor dr kendi tahminini söyledi ultrason da boy ölçümü yapılmıyor dedi
06Canan Beybitooo evet bizim boyuda ölçemedi kendi söyledi zaten drum ultrasan boy ölçümü yapamıyor diye
seddackr 06Canan ultrason direkt boyu ölçmüyor evet. Doktor bacak boyuna bakıyor ya kağıtta da FL değeri olarak geçiyor onu 7 ile çarpınca tahmini boyu ortaya çıkıyor.