Ebrusisli Eslam Eslam hiç az değil zaten 2200 ve 2700 arası olması gerekiyor sakın kendini strese sokma olur mı benimde 35+5 2500 bugün gittim
Zehraaunall alinsmom_ hersey yiyorum özel olarak seçtiğim bir şey yok nohut fasulye et normal yemek rutini bende bilmiyorum yani özel olarak yaptığım birsey yok😅😅babasıda 4 kilo doğmuş acaba onunla bir ilgisi var mı bilmiyorum 🙈
06Canan emirtimr1 boyu tam ölçemiyolar devlette tahmini olarak söyledi geride değil bana normal dedi drum hayırlı sonuç alırsın inşallah cnm
Eslam 06Canan aynen öyle 30 haftada 2100 grm di ben bu haftalarda 3 falan bekliyordum sadece 300 grm almis 5 haftada biraz ona canim sıkıldı
06Canan Kittennn maaşallah baya güzel kilosu inşallah bizde haftaya kadar 3 oluruz beslicek şeylerde yiyorum ama bana bizimkinn kilosu az gibi geldi
Hulo2105 06Canan yok canım yemekten değil genetik eşimin tarafı iri yarı bende uzunum baştan beri hep 2 hafta öndeydi zaten. Günde 2 öğün yiyorum normal kahvaltı yemek
06Canan Hulo2105 genetik etkiliyor evet bizde hep iriyiz kızıma 4.600 demişlerdi 3.400 doğmuştu bakalm bu sefer nasıl olacak son haftalarda çok alınıyor bi bi kilo daha alsa kızımla aynı olur heralde
06Canan Sureyya1 ya işte yiyemiyorum sıcaklardan canm bişey istemiyor ondan almıyor bebeğim sanırım ama denicem teşekkür ederim
06Canan Eslam canı sağolsun sıkmayın canınızı kızıma 4.600 demişlerdi 3.400 doğdu bi şok geçirmiştim bir kilo nasıl fark diye çok takılmamaya çalışıyorum o yüzden kiloya ama elimde olmuyor bnmde
06Canan Beybitooo maaşallah bir haftada 400 gram almış benim bebiş hareket edecem diye açmı kalıyor napıyor iki haftada 500 gram almış
06Canan emirtimr1 pardon cnm yanlış anlamışım bnm kızımında kafası iki hafta öndeydi kafası büyük demişlerdi normal oldu kafası büyük değildi hatta dedim çizgi film karakteri pepeenin kafası gibimi olur demiştim gayet normaldi 😂