halitefe Merve_sahan biraz fazlaca işin açığı bizim özel sağlık sigortamız olduğundan ne kadar alınıyor tam tutarı bilmiyorum telefonda ücreti söylüyorlar
Beybiik G50g evet normal doğum yaptirmadigi içinmiş zaten sezeryan isteyenler ona gidiyor direk normal doğum konuşulmuyor bile
Sibel3434 Tgcsyr gittiğım gün sekreter işleme geçmemiş istediği kan testını dün tekrar gıttım verdım kan cuma günü çıkcak canım sıkıntı stres bekliyorum daha da kaşıntı geçmedi
Tgcsyr Sibel3434 inşallah hiç bir sıkıntı çıkmaz sağlıcakla kavuşursun bebişine stres yapma rahat ol bebekte etkileniyor stresten onu düşün güzel olucak her şey inşallah
edasaribek Burcin3809 evet oyuzden cok seviyorum kafa karistirmiyor💞 maddiyatm olsa yine ona giderim🥲
Gamze_dn Merve_sahan Kizilayda Şerif ışın var sehir disindan ona geldim detayli ultrson icin cokta güzel ilgilendi ve o doktoruda çok ovuyorlr cnm onada gidebilirsin
edasaribek Burcin3809 kizilaya geçtikten sonra hic gitmedim cihazi nasl renkli gorebiliyormu humadaki gbi
Burcin3809 edasaribek 13 hafta olucam haftaya kont var bılmıyorum daha makına nasıl haber verırım ama sana