Plakkafa_ Beybitooo post açtım ama kimse yazmadı 😄 çok teşekkür ederim bende haftaya salı gideceğim gittigimde soracağım tekraradan sizla hayırla sağlıklı bir şekilde kurtulursunuz insAllah 🥰
Beybitooo Plakkafa_ amin inşallah ben daha yeni sordum aslında doğumu çünkü cumartesi doğum yapacağım 2 günde değişmiş olamaz heralde 😂
Beybiik G50g evet sadece sezeryan yapıyormuş ama benim dikiş izim yok gibi birsey demekki değişkenlik gösteriyor kişiden kisiye
Beybiik G50g evet normal doğum yaptirmadigi içinmiş zaten sezeryan isteyenler ona gidiyor direk normal doğum konuşulmuyor bile
halitefe Merve_sahan biraz fazlaca işin açığı bizim özel sağlık sigortamız olduğundan ne kadar alınıyor tam tutarı bilmiyorum telefonda ücreti söylüyorlar
Sibel3434 Tgcsyr gittiğım gün sekreter işleme geçmemiş istediği kan testını dün tekrar gıttım verdım kan cuma günü çıkcak canım sıkıntı stres bekliyorum daha da kaşıntı geçmedi
Tgcsyr Sibel3434 inşallah hiç bir sıkıntı çıkmaz sağlıcakla kavuşursun bebişine stres yapma rahat ol bebekte etkileniyor stresten onu düşün güzel olucak her şey inşallah