Ladybird06 siloli_ Kız için: Ebrar, Nisa, Doğa, Ravza Erkek için: Emir, Mete/Metehan, Kayra, Barış, Yağız
Emel_11 siloli_ kızımın adı Mehlika duha 2.bebeğimin cinsiyeti öğrenemedik yarın öğreneceğiz erkek olursa Zeyd,Mir Mihrali Akgün Salih Timur Vefa Yekta bunlardan 2 tanesini seçeceğiz kız olursa 💕 Mihra Roza İnci Duru Meva Mahinur Râna Zişan
Dilan75fatih Cinsiyetimiz belli değil ama beğendiğim isimler Kız 🩷 Eslem Buğlem Duru Defne Beril Lavin Simay Ahsen Hira Erkek 💙 Yağız Arden Anıl Buğra Aras Göktürk Karan
Esraka Cinsiyet belirsiz isimlere bakıyorum şu an kız olursa vera veya meyra, erkek olursa henüz hoşuma giden bir isimle karşılaşmadım 🙈
Ayshe-h siloli_ bebeğimize bir erkek bir kız dendi o yüzden henüz bilmiyorum cinsiyeti ne. Kızımız olursa Gökçe yanına ek isim gelecek Oğlumuz olursa Alparslan aybars yani ikisinden biri
ikibaloglanannesi Oğlumun adı Kutay♥️ Barlas,Alp,Baturalp,Batuhan,Metehan erkek isimlerinden bunlar hoşuma gidiyor. Kız isim olarak Ayza,Ayliz,Aybüke,Açelya,Mira ve Arven isimleri hoşuma gidiyor🌸
Fatma_Fatma siloli_ ben kız olsaydı firuze yada feryal istiyordum ama oğlum olucak Barış Emir istiyorum
4ysegulec siloli_ Kız: Meyra, Hafsa, Erva, Vera, Hanne, Sare, Yüsra, Ecrin, Efnan, Betül Erkek: Yiğit, Ahlas, Ali, Taha, Talha, Tarık, Oğuz, Emin Aklıma gelen araştırıp güzel anlamlı olduklarını bildiğim bunlar.🙃
Nananan siloli_ kız iyi olmuş sende hevesini at bende ikinciye hamileyim kız olursa ismi hazır da erkek olursa isim belli değil bende bu sayede bı kaç işim buldum bu arada oğlumun ismi efraim Emir kız olur buğlem eflin yada buğlem asya olacak Rabbim inşallah sanada nasip etsin