siloli_ Kız erkek fark etmez isim fikirlerinizi merak ediyorum kızlar reglime 7 gün var bende insallah hayırlı haberler alıcam😌
FairyMoon siloli_ Yazmışken söyleyeyim bende Kız: Duha Bade Erkek: Atlas, Umeyr, Buğra hoşuma giden isimler
Fulyaacar siloli_ ayla lavin beste dide luna Kiz isimleri bende kız olursa bunlardan birini koyacağım inşallah Erkek henüz düşünmedim hoşuma giden de pek yok😃
Fundaaaaa siloli_ günaydın ❤️ İki erkek annesi ve bir kız bebek bekleyen bir anne olarak uzun bir listem var 🥳🤣 Erkek Alparslan Metehan Cihangir Egemen Aybars Pars Pamir Çağatay Ege Eymen Uraz.. KIZ🎀 Açelya koyacağız biz 🤩 Parla Umay İnci İrena Işıl Almila Afra Nil Alisa Talya Defne Ada Simay Alara 🥳
Senank Kızım olursa ecmel vera erkek bebişim var ismi nevfel kadir Ikinci bebişimize hamileyim erkek enfal veya merih düşünüyorum
FairyMoon Canım daha bebek var mı yok mu belli değil isim önerisi nereden çıktı 😊 Canın biraz sohbet etmek istemiş galiba bebeklerle alakalı 🥰 İnşallah güzel haberler alırsın bizede müjdelersin 😘
siloli_ FairyMoon ilk kez anne olmak gibi bir düşüncem var yeni evlendim biraz hevesliyim o yüzden konuşmak istedim
Nananan siloli_ kız iyi olmuş sende hevesini at bende ikinciye hamileyim kız olursa ismi hazır da erkek olursa isim belli değil bende bu sayede bı kaç işim buldum bu arada oğlumun ismi efraim Emir kız olur buğlem eflin yada buğlem asya olacak Rabbim inşallah sanada nasip etsin
Kadersaahin Mrvmrvmlh bende kızım olsaydı laren ilgi koyacaktım duygulandım ❤ oğlum olacak allah nasip ederse
Tgbmstf Kızımın ismi Zeynep Nil Düşündüğüm kız isimleri Defne, Meryem, Hira, Lina, Ayça , Hilal Oğlum olursa düşündüğüm isim , Metehan, Merih, Mert, Sinan, Ömer, Asaf , Selim 💫 Rabbim sizlere de hayırlısı ile nasip etsin inşallah 🫠
twn_babymom Fundaaaaa Funda çiçeği açelya demiştiniz galiba bi başka yazışmada öyle hatırlıyorum açelya çok güzel isim bende açelya Alisa Alara Alâ bu işi lerden birini koymak istiyorum ikizlere hamiöeyim ama cinsiyetler belli değil 😇
Fundaaaaa twn_babymom evet Fundagillerden bir çiçekmiş anlamı 🥲 bizi esir alan anlamlıydı zaten 🥹 onun dışında Alara isminde de çok takılı kalmıştık çok sevimli bir isim gibi geliyor kulağa 🥰