Kızlar ben gerçekten mükemmeliyetçi değilim ama bir türlü normal doktora denk gelemiyorum.
İstediklerim sadece normal doğum yanlısı olması ve kibar, ilgili olması.
2 gündür seçil kahveci’ye gidiyorum. İlgilendi güya ama önce sekreteri çileden çıkardı sonra kendisi.
Sekreterine neyse diyorum, biraz hastanenin sistemsizliğinden belli ki ama doktor hanımla da şunu yaşadım.
Dün plesenta önde diye bebeğimi göremedim, bugün sonuç için tekrar gitmem gerekti. Gitmişken bakalım dedim. “Aa ama sağlıklı mı diye ultrason yapıyoruz öyle görmek istiyosun diye olmaz” dedi. “Zararlı mı?” Diye sordum. “Hayır” dedi ama yine de ultrason yapmadı (ki içerde tüm hastalar nerdeyse yarım saat duruyor, kendi eli ağır olduğu için beni reddetti 2 dklık şeye)
Onu da geçtim. 10 gün rapor yazıyorum rapor biriminden alabilirsin dedi. Bir baktım kafasına göre 8 günde kesmiş. Hem de hafta içinin ortasında. Ertesi hafta cuma’ya kadar rahat olurum diye 10 gün istemiştim kendisinden.
Önceki doktor tecrübelerim de izmir’de kaldı. En son birinden memnun gibiydim ama taşındık ve başa sardım.
Lütfen bana böyle saçma muameleler yapmayacak, medova dışı bir hastanede bir doktor tavsiyesi verir misiniz? 29. Haftamdayım, artık bir doktoru rutine bindirmem gerekiyor :(