Kubis42 dbetibet devlet düşünürseniz Selçuk tıp ta Gökçen orgul var erkek ama.bide perinatoloji de ama kadın doğumda da görünüyor bı bakabilirsiniz ben ona takipliyim memnunum.
busranuur dbetibet Akademi Meram Hastanesi Kamran Aliyev öneririm gerçekten çok ilgili kibar bir doktor her soruya sıkılmadan bıkmadan cevap veriyor
Emos42 dbetibet Medova dışında demişsiniz ama bende medova Hastanesi’nde Ayşegül kebapçılara gidiyorum hem tüp bebek doktorum hamile kalınca da bırakmadım kendisini çok anlayışlı ve kibar biri bir de onu denemenizi öneririm bir yorumlardan Selçuklu tipda Gökçen hocayı gördüm kendisije de takipliyim riskli gebelik yaşadığım için ilgisi alakası çok iyi herşeyi detaylı anlatir o hastenenin 2 sıkıntısı var biri özel randevular öğleden sonra açıldığı için test sonuçları sonraki günleree kalıyor tekrar gitmek zorunda kalıyorsinuz hastaneye birde ufacık bir şeyde bile hemen yatış yapılıyor artır ben oraya gitmeye korkar oldum ama doktor olarak Gökçen beyde çok iyi
dbetibet Emos42 ben de başından beri ayşegül hanımı düşünmüştüm ama sağlık sigortam karşılamıyormuş, o yüzden iptal oldu :( gökçe. Hocayı araştırayım ama. Çok teşekkür ederim
Emos42 dbetibet prof olduğu için karşılamıyor büyük ihtimalle umarım içinize sinen iyi bir doktor bulursunuz
papatya2412 dbetibet başından beri 3 hamileliğimde de medova fuat demire gittim çok çok çok memnunumm
CemaleMenafova2023 Merhaba arkadaşlar, adetim gecikdi 4 gündür, gebelik testini sabah idrarıylamı yapmalıyım yoksa ne zaman olursa olsun fark edermi?
pessoaa CemaleMenafova2023 sabah idrarı diyorlar ama ben öğlen yapmıştım benim de 2 gün filan geçmişti sonuç pozitifti . Kesin hamilelikte zaman dilimi fark etmiyor
CemaleMenafova2023 pessoaa zaten artık çok geç, adetim 1 hafta gecikti, o yüzden hamile olduğumu sanmıştım. Çünki benim adetim hiç gecikmezdi 2 aydı gecikiyor. Ama gecikse de adet oluyorum
613156 dbetibet yaa ben de bu hafta Seçil hanıma gecicektim şuan bı kararsız kaldım normalde meram akademi de nihan hanımın hastasıydim ama Ankara’ya gitti Berna hanıma geçtim hiç ama hiç memnun kalmadım sıkıntılarım vardı mecburiyetten Kamran beye gittim gerçekten mukemmel bı doktor ilgisi vs. Ama hem erkek diyerekten eşimin gönlü olmadı hem de meram akademi de yenidoğan yoğun bakım olmadığı için hastane değiştirecektim aklımdaki tek doktor da seçil hanımdı 😑
dbetibet 613156 valla seçil hanım anlattığım gibi. Ben de erkek istemiyorum pek. O yüzden şu an tuğba hanıma karar kıldım gibi duruyor. Onun da saykolukları var gibi yorumlardan ama en azından işiyle ilgili hiçbir skandal yorumunu görmedim. Salı gününe randevum var bakalım.
yildizzcoo dbetibet Nihan hanımdan geçtim erkek doktora eşim sıcak bakmıyordu ama inanın çok ilgili ve detaycı
613156 dbetibet ben de çok pinpirik birisiyim özellikle hamile kaldigimdan beri hep sorun çıkıyor o yüzden hassasım birazda