Happy-melek1997 ruveyda_34 16+4 haftalığım son adete göre doğum tarihimiz 9ocak görünüyor ilk gebeliğim ben normal istiyorum ama onda da dikişten çok korkuyorum sezaryan şu anlık düşünmüyorum zaman da daha var o yüzden korkuda basması ☺️tabi bi aksilik yada sezeryana gerek duyulmadığı sürece normal olur inşallah
Damlademirr 16+3 teyiz bizde doğum 10 ocak gözüküyor ama bir hafta falanda erkem alır 2 ocak falan olir inşallah bi aksilik olmazsa kızımda 39+5 te sezeryan olmuştum isteyerek 🤩
LaRenSu19 ruveyda_34 15+3 doğum 17 ocak gözüküyor. İlk çocuğum sezeryan olduğu için bu da mecburi sezeryan olucak. O yüzden ocak başı aralık sonu olur diye düşünüyorum ☺
petunya55 İkinci bebeğim bu 15+1 kız denildi ama bakalim 😄 daha plan yapmadık ssvd istiyorum allah nasip ederse
Kumsalkya 14.2 normal istiyorum inşallah sağlıkla normal olur açılma olmazsa tabii ki de sezaryen ama sonuna kadar normalde direnmek istiyorum o yüzden hangi güne gelir bilmiyorum hepinizin sağlıkla kucağına alması dileğiyle bebeklerimizi inşallah
ruveyda_34 Kumsalkya amin aminn bende oyle istiyorum ama nasip durum neyi gösterir bilemiyorum son ayımda açılmaya iyi gelecek seyler yapacagim