ruveyda_34 Kumsalkya amin aminn bende oyle istiyorum ama nasip durum neyi gösterir bilemiyorum son ayımda açılmaya iyi gelecek seyler yapacagim
Sezer2108 Benim 29 Aralık gösteriyor doğumumu ama az daha sabrettim yılbaşını görür müyüz bilmiyorum 🥰
_Mother_ ruveyda_34 bende ocak annesi olacağımı düşünüyorum normalde şubat annesi olarak görünüyorum ama kızım erken doğduğu için 40 hafta tamam olmaz diye düşünüyorum Ocak sonu doğum olur gibi normal doğum bu arada inşallah
ykaya18 15.hafta cinsiyetimiz belli oldu, kızımız olacak inşallah biraz sancılı geçiyor hamilelik inşallah hepimiz bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla alırız 🙏 Sezeryan yapacağım mecbur, seçim hakkım olursa 25.01.25 seçeceğim 💚
Hamdos 3.ye hamileyim 16.6 haftaligim suan ve ikiside mormal oldu buyuk ihtimal buda oyle isvecte yasiyorum orda sexeryan zor malesef cok halsizim bu aralar sadece birde istahim fazla yok cindiyetide ogrendim erkek dediler ilk kizim sonra oglum simdi yine insallah oglum olacak herkezi Allah kurtarsin saglikla kucaklarimiza almayi nasip eder rabbim insallah ❤️