gzm_42 littlechick rica ederim canımm Allah’ın izniyle faydasını görürsün 🤲 bizlerde dua edelim inşaallah bebeğine
littlechick Evhamlikurabiyeanne inşallah canım o günü sabırsızlıkla bekliyorum artık kavuşmak istiyorum sağlıcakla 🤲🏻😥
Evhamlikurabiyeanne littlechick saglikla kavusacaksin insallah canim haftasi da iyi doğdu kilo alimi nasil ? 42gün olmus tedavisini de olduktan sonra cikmasi yakindir insallah hic korkma sen
littlechick Tomucuk12 ilk gün o kadar umutsuzdum ki ilaçla ilgili nasıl buluncak diye çok ağlamıştım şükürler olsun bulundu. İnşallah şifa olur kızıma🤲🏻
littlechick Evhamlikurabiyeanne ciğerleri gelişmediği için nefes almakta iyice zorlanmasın çok kilo aldırmıyolar şuanlık canım
littlechick RavenV şuan çok kilo almadı doktor bilerek kilo almasını istemediklerini söyledi nefes alıp vermesi iyice zorlaşmasın diye. Dün entübedeydi önceki gün nazaldaydı. Tölere edemedikçe entübeye alıyolar😔
Kader-46 Çok geçmiş olsun.Allah Sağ Salim kucağınıza alıp eve gitmeyi nasip etsin. Ama neden kök hücre ilacı veriyorlar ? Sebebi ne onu anlamadım.
littlechick Kader-46 aminn inşallah çok sağolun. Ciğerleri hiç gelişmedi hiç bi ilaca yanıt vermedi. 42 gün olmasına rağmen bi ilerleme kat edemedik. Doktoruda bu tedaviyi uygun gördü inşallah iyi gelir🤲🏻
gozdeee41 littlechick Allah şifa versin tez zamanda kurtulurda inşallah kavuşursn bebeğinle canım benim