hepoyleolurzaten_ littlechick Allah yardımcınız olsun inşAllah şifa olur o ilaç sağlıcakla kavuşursunuz yavrunuzla🙁🤲🏻
minik_kurabiyeee littlechick çok geçmiş olsun 🌺 çabucak kavuşun inşallah 💖 kuvez zor benimde bebeğim 2 3 gün kalmıştı
gzm_42 littlechick Rabbim kalıcı şifalar versin inşaallah canım üzülme sürekli şifa ayetleri oku ve sürekli Yasin Şerif oku şifa için gözünü kapat bebeğini gözünün önüne al üfle inan çok faydasını göreceksin Allah’ın izniyle dünya dua üzerine canım
Evhamlikurabiyeanne Allah sifalar versin Güneş kız adı gibi tekrar doğacak yuvaniza insallah o neler neler atlatti bunu da atlatacak annesi
littlechick Evhamlikurabiyeanne inşallah canım o günü sabırsızlıkla bekliyorum artık kavuşmak istiyorum sağlıcakla 🤲🏻😥
Tomucuk12 littlechick İlacı bulmalarına çok sevindim Rabbim yardımcın olsun olsun güzel haberlerini bekliyoruz
littlechick Tomucuk12 ilk gün o kadar umutsuzdum ki ilaçla ilgili nasıl buluncak diye çok ağlamıştım şükürler olsun bulundu. İnşallah şifa olur kızıma🤲🏻
gzm_42 littlechick rica ederim canımm Allah’ın izniyle faydasını görürsün 🤲 bizlerde dua edelim inşaallah bebeğine
Evhamlikurabiyeanne littlechick saglikla kavusacaksin insallah canim haftasi da iyi doğdu kilo alimi nasil ? 42gün olmus tedavisini de olduktan sonra cikmasi yakindir insallah hic korkma sen