NDSS Fatmanur12345 Çıkmadı, hastaneyi aradım laboratuvarda sorun varmış o yüzden sonuçlar bu kadar gecikmiş. Bugün çıkmama ihtimali de varmış. Şehir hastanesiydi. Yarına kadar çıkmazsa da artık özelden kan vermeyi düşünüyorum
kumsal__ NDSS bat 26 görünüyor. Kasık ağrılarım oluyo ara ara bel ağrıları oluyor.ates basıp duruyo akıntım var ama sürekli hüsrana ugradigim için bu ayda olcagini sanmiyorum🙄
senem-yabaci NDSS benim yarın tam bir hafta olacak uygulamaya göre. Sağlık ocağına gidecektim. 3 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bu ay da olmadı bende. Yine de gitsem mi bilemiyorum. Ne dersiniz?
Edosca NDSS öyle yapıyorum bu benim sınavım sabrın sonu selamet olacak diyorum 🙏🏻 sizinde inşAllah pozitif çıkar sonuçlarınız 🙏🏻🤍
NDSS senem-yabaci Regl olmadığın sürece ihtimal var bence tekrar test yaptırabilirsin. Geç döllenme de olabilir adet sökülmemiş de olabilir🥺
senem-yabaci NDSS ameliyat olduğumdan beri adetim 20 günde bir gelirdi en geç. Şimdi gecikince ümitleniyor insan
rumeysa_mom NDSS bat 30 ama iki ayda bir adet olduğum için olacağımı zannetmiyorum hamilelik olacağını da zannetmiyorum içimden öyle geçiyor 🙈🙈
smamrt89 Kızlar benimde bat 28 batma şeklimde kasık ağrım var bugünde halsizlik başladı hamilemiyim bilmiyorum erken diye testte yapmak istemiyorum