Mge127 smamrt89 ben test yaptım pozitif çıktı, kan testi verdim negatifti . Testler yanıltıyor hangisine inanacağım şaşırdım . Adetten 2.gün gecikince kanda negatif çıktı . Şu an 4 . Adet günümde olmam lazımdı hala olmadım . 🧐
Leo1234 Bat 24tü, ama hala olmadım… dua edermisiniz benim için 🙏🏻 2gün önce test yapmıştım ama negatifti 😔
Nedime82 Leo1234 benim bat 24 hala olmadım çok hafif ara ara gelen kramplar haricinde pek birşey yok 🤲🏻
Senos61 Kızlar ben 23ün de kan verdim özel hastanede <1.20 çıktı ama şuan adetime 4 gün kaldı bat 29 ve 2 Haziran da düşük yapmıştım kürtaj oldum 29 Haziran da ilk regli oldum tekrar denedim beklemeden sizce yükselir mi beta
anka01 Benim de bat 28 bende aşılama yaptırdım bu ay kanda negatif ana bugün lekelenme oldu kahverengi doktorum adetini bekle diyor nasıl olacak bilmiyorum kafam çok karışık çok 🥴
NDSS Mge127 Burda çok fazla kişide böyle yorumlar okudum. Hayal kırıklığına uğramamak için muhtemelen gebelik testinden uzak duruyorum bu aralar🥺
Afranaz Bat 28 sabah erken gebelik testi yaptım sonuç negatiff bu ay elendim ben sizlere başarılar diliyorum arkadaşlar 😅
koza08 NDSS bat 26 aşılama yaptırdım 10 gün önce. Sıfır belirti. 😔 hiç umudum yok hastalanmayı bekliyorum.
zgeDenizKaramanAtmaca NDSS benm bat 28. 23 ünde erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı dün de normal kaset test yaptım o da pozitif çıktı. yarın randevu aldım dr gideceğim :)
mrvess Benim bat27 inatla test yapmadım bugün adet olacakmışım gibi sancım başladı pembe akıntım var . İyi ki test yapmamışım erkenden moralimi bozmak istemiyorum artık hayırlısı bu ay da olmadı öbür ay inşallah 🙏🏻