NDSS Papatyacicegi 22’si erkenmis negatif görmek normal bence, 26’sında daha kesin bi sonuç çıkar🥰 çıkmasa bile adet gecikmesine kadar yine vakit var
Papatyacicegi NDSS Afranaz ovulasyonun üzerinden 13-14 gün geçmesi gerekiyormuş canım Evet ya birde ben erken yaptım evlilik yıl dönümüydü çıkarsa süpriz yaparım diye :) çok heyecanlıyım acaba çıkar mı diye 2 gün sonra sabah idrarı ile yapcam
Afranaz NDSS ayy öğrenince mutlaka yazın inşallah pozitiftirrr 😍 bende yarın sabah ilk idrarla test yapcam bakalım 😅
NDSS Afranaz Bu ayı değerlendirdik insallah pozitiftir yazarım mutlaka😍 sizin de umarım pozitif çıkar🙏🏻
Edosca NDSS 4 gün kaldı benimde bende günüme kadar bekleyeceğim çok heyecanlıyım 6 aydır negatifi görsemde bu ay için yine umudum var daha güzel güneşli çiçek açmış yarınlara Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏🏻
NDSS Edosca Negatifi gördükten sonra beklemek daha zor ama sonu güzelliklere çıkacaksa bu zamanları bile tatlı heyecanlar olarak hatırlayacağız🥰 Umudunuzu hep taze tutun
Afranaz Papatyacicegi ben yarın sabah ilk idrarla denicem bakalım inşallah silikte olsa bişey çıkar artık 😅😅
Edosca Burcu__0506 1 kez dış gebelik 1 kez düşük yaptım 3. İçin 7 aydır deniyoruz Buda bizim sınavımız
NDSS Fatmanur12345 11.30’da poliklinikten kan verdim 6 gibi sonuç yansıyacak dediler. E nabızdan ara ara kontrol ediyorum🥰
Edosca NDSS öyle yapıyorum bu benim sınavım sabrın sonu selamet olacak diyorum 🙏🏻 sizinde inşAllah pozitif çıkar sonuçlarınız 🙏🏻🤍