Betul-97 seherkrtt Bende yarın gideceğim sekretere gidiyorum o hangi doktor varsa ona veriyor sırayı sonra gebe izlem ve nst için sıra alıyorum onlara girip doktora gidiyorum
Betul-97 seherkrtt Muayene için doktor yokmuş herkes isyanda bende dedim herhangi bir doktora verin o da olmaz randevusuz dedi bende internetten baktım 11′e randevu buldum onu bekliyorum
seherkrtt Betul-97 pazartesi gittiğim doktor olsaydı sekreterinden rica edecektim ben 1 saatlik mesafeden geliyorum ama doktorda ameliyatta
Betul-97 seherkrtt Emine Bihter Gündoğdu. Mhrs’ye girdim baktım randevu var hemen aldım 11′de dün geceden beri de ağrım var aldım randevuyu. Yarın var diyor sekreter o da meçhul yani nereden öğrenebiliriz diyorum bizim de sabah haberimiz oluyor dedi
Betul-97 seherkrtt Ya çok problem her gelen geri döndü ben Allahtan baktım da buldum randevu 11′e kadar bekleyeceğim. Buradaysanız bir doktordan rica edebilirsiniz
seherkrtt Betul-97 bana hastaneyi arayıp sorarsınız dediler ben yarın da gelemem belki her gün her gün pazartesi gelirim olmadı haftada iki defa gel dedi doktor ama ne yapabilirim bu hafta böyle olsun
Betul-97 seherkrtt Geçen hafta çarşamba geldim yok yarın gel dediler Allahtan kendi doktorum vardı da ondan rica ettim kağıt verdi randevu alabildim. Bu hafta perşembe geleyim dedim bugün de yok çok saçma bir sistem
seherkrtt Betul-97 pazartesi geldiğim doktor ameliyatta olmasaydı sekreterinden rica edecektim başka kimden rica edeceğim ki bilmiyorum
seherkrtt Betul-97 gerçekten saçma sistem bu hafta kardeşim benimle de gelip gidiyorum haftaya eşimle geleceğim adam çalışıyor ben her gün bugün poliklinik yok derseler nasıl geleyim ne saçma iş böyle
Betul-97 seherkrtt Sekretere bir sorun herhangi bir doktordan rica edebilirsen kağıt verir randevu alırsın en azından 1 saatlik yok az mı
Betul-97 seherkrtt En azından biraz bekleyip randevu bulabilir misin acaba Mhrs’den biri iptal eder belki
seherkrtt Betul-97 neyse canım her şey gönlünce olsun sağ Salim bebeğine kavuş inşallah ben eve dönüyorum beklemenin anlamı yok😁
Betul-97 seherkrtt Bir bakalım bugün hangi doktorlar muayenede ona göre birimden rica edilebilir. Biraz ağlarsın otobüsle geldim 1 saatlik yoldan genelde kırmıyorlar veriyorlar kağıt