Alparslanmom__ aynen bende 36 haftayı geçiyordu yaptığımda ama dolaşamıyor insan ben doğru düzgün gezip bakamadım idarelik aldım

38songul sağlıkla su gibi bir avazda insllah 🙏 nasldi ilki doğum süreciniz bende bugün çatı muayenesi oldum önce korktum kastm kendimi ama hiç korkulacak gibi değilmiş doktorum haftaya birdaha yapacakmış biraz kastigim için kendimi

Alparslanmom__

Ben trendyoldan sepete alıncakları ekliyorum canım da bu geçtiğimiz aylarda durumlar sıkışıktı biraz bu ay nasipse borcumuzun çoğu kısmı bitiyor toplu almayı düşünüyoruz zaten burdan gördüğüm kadarıyla kendime liste çıkarttım ilk doğum ne lazım olur ne olmaz tamda bilmiyorum gördükçe ekliyorum listeye bakalım nasipse son ay alalım diyoruz beşiği puseti filan büyük eşyaları kayınvalidem ben alırım dedi bizde ufak tefek şeyleri alıcaz ama şu ayıda bi atlatalım diyoruz bakalım ☺️

Alparslanmom__ devlet hastanesinde yaptım ilk doğumumu suyum boşalmıştı direk öyle gittim keşke erken gitmeseymişim ama su gelince insan tedirgin oluyor ağrım falan yoktu 2-3 saat sonra hastenede geldi çok sıkıntılıydı ilki yerlere yapıştım resmen ağrıdan ama normal oldu çok şükür şimdi de erken gitmek istemiyorum hayırlısı olsun inşallah
        Ama herkesin böyle zor oluyor diye bir şey yok kimisi de kolayca yapıyor inşallah sizinki de çok kolay olur 🤲🏻

38songul Amin inşallah sizinde insllah bu doğumunuz kolay geçer bende sancı gelince hemen gitmeyi düşünmüyorum ama yinede belli olmaz o anki ruh halim bilemiyor insan🙈

Kubraakgn0 ben de bu postu açmak için sabırsızlanıyorum 😂🙈 sın 11 gün bu postu açmama 😂 gerçekten zaman hiç geçmiyor gibi geriye dönüp hamile olduğumu öğrendiğim güne baktığımda geçmiş diyorum değişik duygular ☺️sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımda inşallah 🙏 🙏

Btlshnnn

Bizimde erkek doktorum ay ay takip oluyor aralıktan nisana kadar hamile kalanların erkek genelde sonrasında kıza döndü bu sene filan diyor ama bilmiyorum tabi ne kadar doğru 😂