Normalde zaman hiç geçmedi gibi ama bi yandan bakıncada nasılda çabuk geçti diyorum hep böyle post açanlara imrenirdim bizede nasip olur mu diye ve oldu son 99 Rabbim bu yolu sağ salim tamamlamayı herkese nasip etsin inşallah 🥰🥰❤️
Son 99 🥳🎈🥰
Kubraakgn0 ben son 18 zaman durdu bana sanki hiç doğurmucakmsm gibi geliyor 🙈
Ayy bizde o günlere gelsek keşke eşim bir an önce doğsun şu çocuk sanki tüm derdimi sıkıntımı alıcakmış diyip duruyor arkadaşlarımız bile artık benim nazımdan usandı çocuk çıksada düzelsen diyorlar daha zamanı var diyince herkesin yüzü beş karış sanki bilerek tutuyorum bende içimde 😂😂
Kubraakgn0 hahah erkekler sabirsz benm eşimde öyle nezaman gelecek diyor normal doğum düşünüyorum hatta bna sezeryan ol diyor biran önce gelsin 😂
Kubraakgn0 amin inşallah canım benimde son 2gün 🥹
Benimki normal yap diyor da hemende doğsun istiyor daha çocuğun doğru düzgün 1 eşyası bile yok ona göre doğsun yeter 😂😂
Yaa inşallah çok güzel bir avazda su gibi doğurursun ağrısız sızısız rabbim bizede o günleri nasip etsin inşallah 🥹❤️
38songul ayy sizin az kalms sağlıkla kucağıniza alırsnz insllah bebeğinizi pozitif doğumlarninz olsun 🙏🌸
Kubraakgn0 bnce yavaş yavaş almaya başlayın anca yetişiyor hala eksikler bile çıkıyor ben 3 aydan sonra yavaş yavaş almaya basladm hala almaya devam ediyorum sanki hiç eksik bitmicekms gibi geliyor
Kubraakgn0 aminnn canım inşallah hepimize sağlıklı güzel ve kolay doğumlar nasip etsin Rabbim ❤️❤️
Alparslanmom__ amin canım inşallah hepimizin 🥰❤️
38songul normal doğum mu sizin?
Alparslanmom__ aynen bende 36 haftayı geçiyordu yaptığımda ama dolaşamıyor insan ben doğru düzgün gezip bakamadım idarelik aldım
Alparslanmom__ evet normal ikinci gebeliğim bu ilkini normal doğum yaptım inşallah bu da normal olur
38songul ben hep Trendyoldan almıştım çoğunu arkadasmda verdi sağolsun biraz
38songul sağlıkla su gibi bir avazda insllah 🙏 nasldi ilki doğum süreciniz bende bugün çatı muayenesi oldum önce korktum kastm kendimi ama hiç korkulacak gibi değilmiş doktorum haftaya birdaha yapacakmış biraz kastigim için kendimi
Ben trendyoldan sepete alıncakları ekliyorum canım da bu geçtiğimiz aylarda durumlar sıkışıktı biraz bu ay nasipse borcumuzun çoğu kısmı bitiyor toplu almayı düşünüyoruz zaten burdan gördüğüm kadarıyla kendime liste çıkarttım ilk doğum ne lazım olur ne olmaz tamda bilmiyorum gördükçe ekliyorum listeye bakalım nasipse son ay alalım diyoruz beşiği puseti filan büyük eşyaları kayınvalidem ben alırım dedi bizde ufak tefek şeyleri alıcaz ama şu ayıda bi atlatalım diyoruz bakalım ☺️
İnşallah canım benim ☺️🥰
Alparslanmom__ devlet hastanesinde yaptım ilk doğumumu suyum boşalmıştı direk öyle gittim keşke erken gitmeseymişim ama su gelince insan tedirgin oluyor ağrım falan yoktu 2-3 saat sonra hastenede geldi çok sıkıntılıydı ilki yerlere yapıştım resmen ağrıdan ama normal oldu çok şükür şimdi de erken gitmek istemiyorum hayırlısı olsun inşallah
Ama herkesin böyle zor oluyor diye bir şey yok kimisi de kolayca yapıyor inşallah sizinki de çok kolay olur 🤲🏻
38songul Amin inşallah sizinde insllah bu doğumunuz kolay geçer bende sancı gelince hemen gitmeyi düşünmüyorum ama yinede belli olmaz o anki ruh halim bilemiyor insan🙈