KumsalAdaMom24 Mervenurayd123 bende takmıyorum şuanki duruma doğunca küveze alınmasın geride kalmasın inşallah 2-3 hafta daha dursun da biraz kilo alsın beslensin istediğim bu sadece 🥹
Mervenurayd123 KumsalAdaMom24 Evet sağlıklı olsun küveze alınmasın tek istediğim o benim de 31 gün kaldı oda 40 haftalık doğarsa biraz daha kilo alsa diye bakıyprum bende bir iki hafta içinde
_tmcn_ 38 bebek kilosu 3 750 . Normal doğum çok zor dedi doktorum haftasını tamamlayan kadar çok.kilo alır çok zor olur dedi kafam karıştı sezaryan mi olsam diye
seddackr Sd2147_ amiiin inşallah sağlıkla kucağımıza alalım. Doktorun yorumu ne oldu peki? Bizim doktor fit olsun zaten göbek iyi bir şey değil falan deyip üzerinde durmadı. Zaten kiloya takıntılı bir doktor.
Sd2147_ seddackr bunun sıkıntıları olur mu riski var mı diye sorduğumda hiç bir sıkıntı yok dedi bazı bebeklerde görülen birşey miş normal olduğunu söyledi
seddackr Nrslkrky sizin de sadece gönek çevresi mi geriden geliyor? Doktorunuzun yorumu ne oldu bizimki üzerinde çok durmadı
Nrslkrky seddackr benimkinin de çok durmadı açıkçası 1 hafta çok önemli değil dedi vitamin verdi ekstra olarak
12betul Beybyi cinsiyeti dün öğrendim canım özel de yüzde 90 kız dedi . İkili testi devlette yaptırdım cinsiyeti sordum söylemedi erken dedi .
Edanur65 Mervenurayd123 benimde 35 haftalık 2250 gram Plesenta yaşlanması yüzünden bebek kilo alamıyor dedi doktor
Durumother Edanur65 plesanta yaşlanması olabilir diye haftalık çağıriyor beni de ama öyle bir durum göremedi. Ne yapılacak peki plesanta yaşlanması için?
Mervenurayd123 Edanur65 Bende 2 gün sonra tekrar gidicem plesantayla falan alakalı bi durum varmı bilmiyorum şuanlık