Betusbetus 35+5’te 2733 gramdı 😊 Bir önceki kontrolümde doktor biraz geride demisti 33+5’te 2036 gramdı. İki hafta icinde somon baligi, ceviz, cig findik, kasar peyniri, süt ve muz tükettim bol bol cok şükür haftasini yakaladi minigim.
KumsalAdaMom24 Durumother Mervenurayd123 Benimde bebeğim 33+0 gittim 2071 dedi 35+0 da gittim 2365 dedi normal dedi geride değil olabilir dedi bende eşimde çok minyonuz belki o yüzden normal gördü bebişi ama 2 haftada 300 gram bile almaması düşündürüyo 🥲 kefir kaşar yulaf muz yiyorum ama olmayınca olmuyor galiba 🙄
Mervenurayd123 KumsalAdaMom24 Ya bu durum gerçekten genetik de olabilir sanırım ya benim eşim minyon değil yani yapılı biri ama ben minyonum doktorum da sana çekmiş sanırım dedi bende 2500 kilo doğmuşum dediğiniz gibi kaşar muz ceviz badem kaju fındık süt ve süt ürünleri her gün tüketiyorum kilo alsın diye ama almayınca almıyo belli ki bende bilemedim sağlıklı olsun da kafama takmıycam artık
sumkiz YesimAykut az önce arama yerine gram ve 17 hafta yazdım bazı konu başlıkları çıktı 😅 okudum bayaa bence normal canım benim. Sonrada araştırmaya devam ettim. Bu haftalardan sonra asıl gram kilo önemli olacakmış. Ve iki katı olarak büyüyerek gidecekmiş. Sakin olup vitamin, mineral dengemizi koruyalım. Bazen anlık evham perileri geliyor bana 😅 her bebek, hamilelik farklı bunu da unutmayalım 😅
Cans15 Bugün bizim de kontrol günümüzdü güzel kızımla 26+ 3 hafta 1.220 gram 🧿gayet iyi hafatsına göre önde çok şükür 🐣
Ssevval233 Bizde dün kontrole gittik 35+1 hep önden gidiyor kilosu boyu 12 gün kadar kilosu dün ki ölçüme göre 2850 gr boyu 49 cm erkek bebeğim
06Canan Regima 34.haftamızdayız 33.haftamızda 2 kgdı haftaya ne kadar almış olacak beyfendi bakalım 💙💙
Dlntkesn sumkiz iştahla annenin kilosuyla bebeğin hiiiiiiç alakası yok kuzenim 19 kilo aldı 2 kg doğdu bebeği ablam 3 kilo aldı 9 ay boyunca 4 kilo bebe doğurdu
Essidiey Merve32- Olsun çokta fazla değil. Siz de biraz daha dikkat edersiniz 🤗 Ablam her trimester 10ar 10ar almıştı 😂 Doğumdan sonra emzirirken verdi gitti 🤗
Adsizbiri Üç haftadır aşırı dikkat ediyorum kefir muz neler yiyorum acaba yemedigimden mi almıyor kilo diyordum alakası yok bence yemekle. hem yapı bünye hemde biseyler olmayınca olmuyor ya
Essidiey Merve32- Dikkat edersek almayız inşallah 🤗 Alırsak ta veririz. Bebişlerimiz ve biz sağlıklı olalım da 🤗
Merve32- Essidiey kesinlikle önce sağlık sağlıklı eli ayağı yüzü düzgün doğsunlar da bizim için de öyle sağlıkla doğuralım inşallah 🙏
Nursima6761 Şuan 30 haftalığım, 29 haftalık iken gitmiştim.en son kontrole ozamanda 1.472 gram çıktı benimde
Mervenurayd123 Durumother Hayırlısıyla kucağınıza sağ salim alırsınız inşallah bebişinizi bizde normal doğumu bekliyoruz bakalım hayırlısı ☺️
KumsalAdaMom24 Mervenurayd123 bende takmıyorum şuanki duruma doğunca küveze alınmasın geride kalmasın inşallah 2-3 hafta daha dursun da biraz kilo alsın beslensin istediğim bu sadece 🥹
Edanur65 Mervenurayd123 benimde 35 haftalık 2250 gram Plesenta yaşlanması yüzünden bebek kilo alamıyor dedi doktor