Durumother Edanur65 plesanta yaşlanması olabilir diye haftalık çağıriyor beni de ama öyle bir durum göremedi. Ne yapılacak peki plesanta yaşlanması için?
Edanur65 Durumother dediğiniz gibi haftalık kontrollere çağırdı bugün gittim haftaya tekrar gidicem canım çok sıkıldı bu duruma
Durumother Edanur65 elimizden gelecek bişey yok sağlıklı beslenmeye, hareketlerini takip etmeye devam…
Mervenurayd123 Durumother Evet hareketlerini takip etmek gerekiyor şuan bende hissettiğim için problem yok dedi doktor ama günde en az 10 defa hareket hissetmek gerekiyormuş
Mervenurayd123 Edanur65 Bende 2 gün sonra tekrar gidicem plesantayla falan alakalı bi durum varmı bilmiyorum şuanlık
Mervenurayd123 Edanur65 inşallah ya teşekkür ederim sağolun sizde sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız inşallah 😊
Bebegimm77 Benim de hep önde gidiyordu kilosu 33+0 gittim 1800 kilosu dedi 15 gün içinde hiç almamış önceki kontrolde de 1800 demişti aklıma takıldı baya :( pazartesi tekrar gidcem
__3655__ Bebegimm77 benim de öyle 30 +5 de gittiğim de 1800 dü 32+2 de gittim 11 günde sadece 200 gr almış 2070 olmuştu 2 hafta önden gidiyoken bianda haftasiyla uyumlu oldu anlamadım neden olduğunu cuma tekrar gidicem 34+2 oluyorum inşallah almıştır bebiş lerimiz kilo
Sb5454 Nurseminn neye göre hesaplıyorsunuz adet tarihinize göremi gelişime göremi benim adet tarihim 35 haftalık gözküyor ama bebeğim 3 hafta önden gidiyor kilosu yapısıda ona eşit bende bilmiyorum napıcağımı
Nrslkrky seddackr benimkinin de çok durmadı açıkçası 1 hafta çok önemli değil dedi vitamin verdi ekstra olarak
Seherzeynepnisa Daha geçen hafta da kontrolümde öğrendim 3600 ulaşmış kilosu 37 haftalık olduk nasıl normal doğum yapıcam bilmiyorum bu hafta doğuma giricem hayırlısıyla
Mervesevim12 seddackr seddackr Benim de 35 haftalık 2300 gr . Karın çevresi 2 hafta geriden geliyor. Benim yarım rahmim var bu yüzden bir noktadan sonra bebeğin kilo alması yavaşlıyor🥰 ilk kızım 2300 doğmuştu 38 +1 de bu ona göre daha kilolu olacak gibi 🙏🏻
Mervesevim12 Durumother Bebek son ayda kilo alıyor zaten dert etmeyin benim 35 haftalık oldu 2300 dedi . Sıvısı da azalmış . Bebeğe kilo aldıran sıvıyı arttıran şeyler ye dedi doktor .