Senuska metemom_ 33.haftada başladı sancılarım 1,5 haftadır evdeyim yatıyorum. Lekelenmem olmadı ama 100e kadar sancılarım vardı. Şuan da gün içinde ara ara hissediyorum sancım olunca da ilaç içiyorum
Senuska metemom_ 35ten sonra gelirse tutmayacağız demişti. Dinlenelim bol bol. Bol su içelim ekstra yapılacak bir şey kalmadı bebişe göre hareket edeceğiz 😌🥰sizlerde durum nasıl bilmiyorum ama ben çok korkuyorum 😅
metemom_ Senuska bende aşırı korktum da artık kendimi doğum fikrine alıştırmaya çalışıyorum canım daha eve geçmedim eve geçip rahatça dinlenebilsem diyorum
KumsalAdaMom24 metemom_ Ay çok şükür inşallah iyisinizdir 35 bitirdiysen korkma bence artık toparlar kendini inşallah gelirse de artık risk kalmamıştır heralde inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım benim 🥹❤️
Pinaryyy Gizem9688 beni de bu düşünceler sarıyor bazen. bilinmezliğin olması insanı strese sokuyor biraz
metemom_ KumsalAdaMom24 iyiyiz canım evet 35 bitti doktorum da öyle söyledi artık doğsa da korkma dedi
Seymaduman KumsalAdaMom24 yuksek tansiyon ve bi kac sikayetlerim vardi yatis yapildi normalde doguma kadar hastanede kalmam lazim ama ben istemedim evimi istedim simdi hergun hastaneye gidiyoruz kontrollere