gizemSA KumsalAdaMom24 bizde çantayı arabaya koyacağız gitsin gelsin bizimle doktor doguruyorsun derse şak diye yanımda olsun xanta😅
Edali25 Allah yardımcımız olsun bende 34haftalıgım çok korkuyorum 4cü benimde erken gelmez inşallah 1agustos da kontrolüm var bakalım
Sarina98 metemom_ günaydın, nasılsın? Nasıl oldunuz? Dr ne dedi? Kontrolden geçtinmi? Gece nasıl geçti?
metemom_ Sarina98 günaydın 😊 dün gece sancılarım iyiye gitti canım bu sabah taburcu olup evde doğumu bekleyeceğimizi söyledi doktor tüm tedavileri uyguladı doğumun gecikmesi için hiç bir şey yapmadan yat dinlen dedi bundan sonra bakalım nasıl bir süreç bizi bekliyor gittiği yere kadar artık
Zeyyno_ KumsalAdaMom24 Benm ikinci gebeligim Sadece sancinin ne kadar süreceğini merak ediyorum 😌 ilk gebeligimde hemşireler yüzünden baya uzun sürdü .. şu an 35+5haftaligiz zaman bı an önce gecsinde bebeğimi kucağıma alayım istiyorum Sağlıkla gelsin miniklerimiz 🙏 korkmana gerek yok bı anda başlıyor vve zamanın nsl geçtiğini fark etmiyorsun akışına bırak çok düşünme 🥰
Sarina98 metemom_ sabr et yardım edecek kimse varsa gelsin baksın sana. 2 3 haftayı sorunsuz yola verirsen sıkıntı yok ♥️ her şey iyi olacak. İş yapma, kendini yorma, boş ver herşeyi. ♥️
Senuska metemom_ ay çok sevindim sizin adınıza🥰 dün okudum postunuzu. Çok geçmiş olsun inşallah bebişler zamanında gelirler. 34+6 ben de sizle aynı durumdayım. İlaç tedavisi bitti evde dinlenerek geçiriyorum günlerimi 🤷🏻♀️
metemom_ Sarina98 kaynanam geldi yanıma sağolsun o bakacak sanırım doktor ciğer geliştirici falan fayda etmiştir doğsa da korkma artık dedi 😊
Seymaduman KumsalAdaMom24 bende ayni boyleyim kalbim yerinden cikacak gibi.. gebelik zehirlenmesi yasiyorum 11 gun sonra suni sanci ile dogum yapacam cok korkuyorum ama biran once bebegimede kavusmak istiyorum😔
Senuska metemom_ 33.haftada başladı sancılarım 1,5 haftadır evdeyim yatıyorum. Lekelenmem olmadı ama 100e kadar sancılarım vardı. Şuan da gün içinde ara ara hissediyorum sancım olunca da ilaç içiyorum
Senuska metemom_ 35ten sonra gelirse tutmayacağız demişti. Dinlenelim bol bol. Bol su içelim ekstra yapılacak bir şey kalmadı bebişe göre hareket edeceğiz 😌🥰sizlerde durum nasıl bilmiyorum ama ben çok korkuyorum 😅
metemom_ Senuska bende aşırı korktum da artık kendimi doğum fikrine alıştırmaya çalışıyorum canım daha eve geçmedim eve geçip rahatça dinlenebilsem diyorum
KumsalAdaMom24 metemom_ Ay çok şükür inşallah iyisinizdir 35 bitirdiysen korkma bence artık toparlar kendini inşallah gelirse de artık risk kalmamıştır heralde inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım benim 🥹❤️
Pinaryyy Gizem9688 beni de bu düşünceler sarıyor bazen. bilinmezliğin olması insanı strese sokuyor biraz