Melamial Sermec27 şırıngayla veriyordum ben. Emdiği için de kullanabildiğimi kullandım kullanamadığımı çöpe attım mecbur🤷🏻♀️
Sermec27 Melamial boğazına falan kaçmaz dimi şırınga ya çöpe de dökmek istemiyorum ziyan olmasın bakalım deniycm yarın
Melamial Sermec27 ayarını zamanla tutturursun. Kendine güven. Kuş besler gibi ağzının kenarından verirsin yuttukça. Dikine vermek tehlikeli olabilir
Silaermis littlechick canım bebiş nasıl kaç kg doğdu şuan durumu ne sen nasılsın merak ettim seni bende çam sukarada 25. Haftada doğum yaptım bebişimiz küvezde biz 1170 kg olduk
Zeynepyldz Silaermis 27+3′te doğdu 800 gram en son bağırsak problemleri vardı Nek hastalığı başlangıcı dedi kakasını yapamıyodu karnı şişiyordu safrası falan geliyordu serumla besliyolar zaten, tedaviye başladık demişti doktor. En son Perşembe günü de kakasını yaptı pek fazla müdahale etmediğimiz halde dedi bu iyi bi şey dedi 1 cc şeklinde süt vermeye başlıcaz dedi ama haftasonu olduğu için bilgi alamadık pazartesi günü hem görcez hem bilgi alcaz inşallah durumu hakkında. Maşallahh maşallahh şuan hala küvezde mi ne kadar oldu ne gibi sorunları oldu bebişin Allah bağışlasın inşallah doğduğunda kaç gramdı? Şuan durumu nasıl
Zeynepyldz Melekabdullah evet girebiliyorum ama şimdiye kadar bir kere dokunabildim 🥺 Yaa inşallah çabuk atlatır sizin de mi erken doğum olmuştu kac haftalıktı
Melekabdullah Zeynepyldz evet canim 26haftalik ama hamileyken doktorum 28le uyumlu diyordu dogumdan sonra bebek doktoru 26 haftalikla uyumlu dedi ikizdi benimkiler suan ayagimda sallyorum saglikla cikar seninkide insaAllah
Zeynepyldz Melamial benim de hemen hemen 40 45 dk da her ikisinden çıkan 30 40 oluyor 🥺 zamanla çoğalır inşallah 2 3 saatte bi sağmaya basladim herkes böyle söylüyor
Melamial Zeynepyldz daha yeni doğum yapmışsın. Çok iyi sütün. Bebeğine o sağdığın süt bile fazla… Sen aynı motivasyonunla devam et 2 saati de geçirmemeye çalış. Aşure yaptır ye şöyle bol fındık,ceviz,incir, badem olsun tam vakti😋😋
Zeynepyldz littlechick çok teşekkür ederim Konya şehir hastanesinde bebeğim. Evet bana da nu şekilde dediler de az olunca acaba mi ki dedim yine de ayrı koyuyorum az da olsa artık yapacak bi sey yok. İçeceği deneyeceğim teşekkür ederim
eminegizem Zeynepyldz ben de erken doğumla karşı karşıyayım henüz doğurmadim ama Şehir hastanesine gittim yeni doğan yoğun bakım ünitesi dolu dediler bana 🥺
Silaermis Zeynepyldz evet hala küvezde 28 mayısta doğdu 660 gr doğdu şuan 1185 kg oldu 2 hafta entübe kaldı sonra oksijen desteğine geçti şuanda da oksijen alıyo minimum düzeyde yavaş yavaş bıraktırmaya çalışıyo doktorları kısa sürelik tolere ediyo ama yorulunca geri takıyolar oksijeni ara ara kan takviyesi alıyo göz muayeneleri oluyo kilo almalatı devam ediyo pazartesi perşembe günü görmeye gidiyoruz her sabah 12 1 gibi arayıp günlük bilgilerini alıyoruz çok şükür iyiyiz teyzesi şifa bekleyene şife versin rabbim çok uzun ve zor bi yol prematüre olmak hepimize sabır diliyorum
Esrackc Zeynepyldz su ve uyku başka yolu yok. Pes etmeyin azıcık da gelse onu koyun poşete sağarken az gelmesi normal emzirmeye başlayınca daha da artar.
Esrackc Sermec27 arada biberon kullanmaktan bişey olmaz ya ben dışarı çıkıyorum bebeği anneme bırakıyorum onlar biberonla veriyor sütümü
Sermec27 Esrackc ya ikinci oğlumda bazen vermiştim biberon şükür onda meme reddi olmamısti inşallah bunda da olmaz deneyeceğim bakalım 🥰
Zeynepyldz RES maşallah. Bana da doğum yaptıktan sonra haftasına göre çok iyi dedi doktoru kendi kendine nefes alabiliyor ciğerleri de iyi falan dedi hatta sonra doktoru değişmiş o da dedi ki 27 haftalık ama 24 haftayla uyumlu bu da biraz sıkıntı falan dedi yani hangisine inanacağım bilemedim baştaki doktor bunu bilmiyor muydu niye söylemedi mesela hiç anlamadım. Amin inşallah sağolun şuan iyi diyorlar durumuna Rabb’im büyük 🤲🏻🤲🏻
Fatma_ecem4 Zeynepyldz kimyon çayı için sıcak ve şekerli ben soğuk ve şekersiz içtim bı fayda etmedi ama sıcak ve şekerli içince hemen süt arttı ve bebeğinde gazına fayda ediyor süt bı damla bile olsa koyun poşete gündüz geceyi birleştirmeyi tarihleri saatleri yazın
Fatma_ecem4 Zeynepyldz Zeynepyldz hani emdikçe gelir derler ya onun gibi saatte bir sagsaniz fayda eder bence bı deneyin sıklığını değiştirin gogsunuzu iliktan biraz sıcak suyla kopukleyip bir dakika bekleyip yıkayın süt damarlarinizi genisletecektir rabbim yardımcın olsun ❤️
Zeynepyldz Fatma_ecem4 evet sıcak duş alıyorum sürekli ama o da her seferinde zor geliyor sıcak havlu koymaya başladım onu da onerdiler bakalım amin inşallah Allah razı olsun 🤍🤲🏻
Gizem9688 Power pumping öneriyorlar. Her meme icin 20 dk sag 10 dinlendir 10 do sağ 10 dk dinlendir 10 dk sağ. Buna power pumping diyorlar. Artiriyormuş sütü tam sağdığı için memeyi sanirim. Bestlak damla ve promalt icecek öneriyorlar. Onun disinda yazilan komposto ve cay tariflerini de yaparsiniz. Bence tüm tuşlara basmış olursunuz bu sekilde 🙏
Zeynepyldz Gizem9688 Evet bunu da gördüm araştırırken zaten ben de birini 15 anca sağıyorum anca geliyor çünkü sonra diğerini sonra tekrar diğerini falan aynı sayılır ama bunu görünce tam bu şekilde yapmaya başladım hala aynı geliyor ama inşallah artacaktır 🤲🏻 bestlak damla kullanıyorum maltı da duydum onu da denicem aynen dediğiniz gibi valla hepsini yapmaya çalışıyorum şuan 🥲🥲