Silaermis Zeynepyldz evet hala küvezde 28 mayısta doğdu 660 gr doğdu şuan 1185 kg oldu 2 hafta entübe kaldı sonra oksijen desteğine geçti şuanda da oksijen alıyo minimum düzeyde yavaş yavaş bıraktırmaya çalışıyo doktorları kısa sürelik tolere ediyo ama yorulunca geri takıyolar oksijeni ara ara kan takviyesi alıyo göz muayeneleri oluyo kilo almalatı devam ediyo pazartesi perşembe günü görmeye gidiyoruz her sabah 12 1 gibi arayıp günlük bilgilerini alıyoruz çok şükür iyiyiz teyzesi şifa bekleyene şife versin rabbim çok uzun ve zor bi yol prematüre olmak hepimize sabır diliyorum
Melamial Sermec27 ayarını zamanla tutturursun. Kendine güven. Kuş besler gibi ağzının kenarından verirsin yuttukça. Dikine vermek tehlikeli olabilir
Melamial Zeynepyldz daha yeni doğum yapmışsın. Çok iyi sütün. Bebeğine o sağdığın süt bile fazla… Sen aynı motivasyonunla devam et 2 saati de geçirmemeye çalış. Aşure yaptır ye şöyle bol fındık,ceviz,incir, badem olsun tam vakti😋😋
Sermec27 Melamial bu arada biberonla verdim biraz önce içti şükür ardından beni de emdi şimdi yine beni emiyor herhalde günde bir kez biberon vermekle meme reddi olmaz 🥰
Melamial Sermec27 ağızları küçük olduğu için kolaya kaçma ihtimalleri yüksek. Bir kere ver red olursa kendinden devam edersinn. Başı şeyleri iç güdünle halledersin🥰
Sermec27 Melamial aynen yok yok iki kez biberon verdim memeyi görünce hemen saldırıyor şimdilik red yok gibi 🥰
Melamial Sermec27 kokuna iyice alışsın zor bırakır🥰🥰🥰 o tipi özledim şimdiden. Benim de daha 4 ayım var🥹🥹
Minnaksever Zeynepyldz Solgar brewers yeast alın bol su için ve uykunuzu alın bunlar artırıyor ve evet düzenli sağım artırır ben emzirdim hoc buzluga atmadım ama orasını bilmiyorum
Betul2308 Zeynepyldz hemşire bana enfeksiyon riski olur farklı saatlerdekini üst üste koymayın farklı paketlere koyun demişti
ebru1221_ Zeynepyldz çocuk zaten sağdığınız sütün tamamını bir kerede içemiyor onlar ml hesabı veriyor şırıngayla az çok demeyin devamlı sağın günde 3 kere çok az. Sağdıkça gelir. Günde 3 lt sıvı alın muhakkak. 1.5 lt su 1.5 lt diğer sıvılar şeklinde. 3 lt yi geçerse sütünün kalitesi düşer su süt yapar diye suya yüklenme sakın demişti. Yeşil yapraklı sebzeler yiyin. Bestlak benim sütümü çok güzel arttırmıştı. Emzirme hemşiresi soğan bulgur tarzı şeyler bebeğe gaz yapmaz bol bol ye süt yapar demişti ama ben cesaret edemedim benim de 29 haftalık doğmuştu zaten gaz problemimiz vardı ben yemedim. Ona rağmen 4.5 aylıkken kasık fıtığından ameliyat oldu gaz çıkaramadığı için. Bide bir bardak suya 1 çay kaşığı kimyon atıp iyice karıştırıp dibe çöktüğünde suyu içiyordum. Bebekte gaz oluşumunu da önlüyor annedeki sütü de arttırdığı söyleniyor deneyebilirsiniz 😌
eminegizem Zeynepyldz ben de erken doğumla karşı karşıyayım henüz doğurmadim ama Şehir hastanesine gittim yeni doğan yoğun bakım ünitesi dolu dediler bana 🥺
Melekannedi Zeynepyldz Bol bol su iç göğüslerine duşta masaj yap aynı zamanda Humana anne sütü artırıcı alıp kullanabilirsin canım